1. No Man's Sky Next-update introduceert wekelijkse events

No Man's Sky Next-update introduceert wekelijkse events

Third-person camera ook beschikbaar met update

De grootste update voor No Man's Sky door Hello Games is live en bevat veel toevoegingen. Naast de nieuwe multiplayer-functionaliteiten komen er wekelijkse events en nieuwe missies naar de game.

Zo staat in de patch notes van de nieuwe update dat No Man's Sky zijn eerste seizoen introduceert met wekelijkse events. Het is voor iedereen gratis en er zijn geen microtransacties. Een third-person camera-optie wordt tevens toegevoegd voor tijdens het lopen, vliegen in een jetpack, zwemmen en het vliegen met een ruimteschip.

Over de multiplayer-functionaliteiten wordt gezegd dat men nu met andere spelers kan rondreizen. Zo staat er in de patch notes: "Team up with a small group of friends and explore the universe together, or be joined by random travellers. Help friends to stay alive, or prey on others to survive. Fight as a pirate or a wingman in epic space battles with friends and enemies."

No Man's Sky space ship

Daarnaast komen er meer opties beschikbaar voor het bouwen van de basis. Het is nu namelijk mogelijk om gemeenschappelijke basissen te bouwen.

Ook is het craft-systeem en de mate waarin bepaalde grondstoffen voorkomen aangepast. De mate waarin bepaalde grondstoffen gevonden kunnen worden is namelijk gebalanceerder geworden en men kan meer kostbare grondstoffen creëren voor het bouwen van de basis.

Alle andere toevoegingen zijn te vinden op de site van No Man's Sky.

Wij gaven de game een 6 in onze review. Zo zei onze reviewer Sam Beesems : "De repetitieve gameplay en crashes laten een extra bittere afdronk achter. No Man’s Sky is daarmee als een pessimist onder een prachtige sterrenhemel: elke ster ziet er weergaloos uit, maar na een tijdje zie je alleen maar de leegte tussen de lichtpuntjes."

No man's sky next

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

 • De game zojuist (weer, ditmaal 2de hands) aangeschaft. Ik ben erg benieuwd naar de multiplayer. Vanavond uittesten met wat vrienden.
 • @oosterman
  Ik heb het ook gedaan haha.
 • Voor de redactie, het lijkt mij heel interessant als jullie deze game opnieuw zouden reviewen. De game is binnen 2 jaar tijd van een wat saaie techdemo met enorme potentie gegaan naar de perfecte multiplayer space exploration simulator. Vooral deze update voelt aan als No Mans Sky 2.
 • @Breadmanz Eens zou ik ook zeer waarderen
 • Misschien dat ik hem weer eens aanslinger. Ben het wel eens met BREADMANZ voor een tweede review.. Kan het natuurlijk ook zelf ervaren, maar voor degene die de game nog niet hebben is dat misschien fijn.
 • @pe-ah
  Er komt een x1 versie uit. Dikke kans dat er dan een 2de review komt.
 • Nu 17 euro in de PS store. De update heeft er echt een ander spel van gemaakt. Misschien moet er een NMS Revisited komen. Allang geen 6 meer!
 • Net even gespeeld, ik ben toch niet de enige waarbij zijn of haar ps4 tijdens het spelen van NMS transformeert in een loeibak?
 • @oosterman
  Heb dat probleem ook bij mijn PS4 pro.
 • @CyberFl

  Zou het ook niets te maken hebben met het feit dat het 33 graden is buiten?
  Bij ons is het binnen 27,5 graad. Lijkt me ook niet echt goed voor apparaten.
 • @oosterman ik dacht ook ff dat me ps4 pro ontplofte, maar hij leeft nog XD
 • @oosterman Nee dat heb ik soms ook. Atlas Rises kreeg in een maand 6 patches.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren