1. No Man's Sky volgende week naar Xbox Game Pass

No Man's Sky volgende week naar Xbox Game Pass

Ook voor Game Pass op pc

De nagenoeg oneindige ruimtegame No Man's Sky komt volgende week naar Xbox Game Pass. Gebruikers van de dienst kunnen de game op zowel Xbox One als pc downloaden.

Sean Murray van Hello Games maakt de aankondiging van een blogpost op de Xbox Wire. Hier meldt hij dat de game volgende maand naar Xbox Game Pass komt en tevens een nieuwe Windows 10-versie ontvangt. Deze laatste versie wordt gratis beschikbaar voor leden van Game Pass voor pc.

Het is inmiddels bijna vier jaar geleden dat No Man's Sky werd uitgebracht. Vlak na de release lag de game flink onder vuur. Veel gamers vonden dat de communicatie rondom de game niet overeenkwam met hoe de game uit de verf kwam tijdens de release.

Sinds de lancering zijn er veel updates uitgekomen die de game hebben verbeterd en is er een trouwe community fans ontstaan. Vooral de Beyond-update van vorig jaar heeft de game fink verbeterd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren