1. No More Heroes 3 komt pas volgend jaar uit

No More Heroes 3 komt pas volgend jaar uit

De schuldige is het coronavirus

No More Heroes 3 komt pas in de loop van 2021 naar de Switch.

Dat laat ontwikkelaar Suda 51 van Grasshopper Manufacture weten in een tweet. "Alle werknemers bij Grasshopper werkten zo snel mogelijk aan de game om hem in 2020 uit te brengen, maar het coronavirus heeft veel effect gehad op ons schema, waardoor het spel vertraagd is." De ontwikkeling is inmiddels weer op volle stoom, maar het spel komt nu pas ergens in 2021 uit.

Daarnaast laat Suda 51 weten dat Darick Robertson meehelpt aan het maken van illustraties voor de game. Robertson is vooral bekend om zijn tekeningen voor de comicreeks The Boys, dat inmiddels een succesvolle televisieserie van Amazon is.

No More Heroes 3 werd vorig jaar tijdens Nintendo's Direct op E3 onthuld. De eerste twee No More Heroes-games verschenen oorspronkelijk op de Wii. In het spel verkent hoofdpersonage Travis Touchdown met zijn lichtzwaard in de hand de open stad Santa Destroy, terwijl hij hoger op een ranglijst van huurmoordenaars probeert te komen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Zonde. Deze wilde ik dit jaar ook nog meepakken. Maar goed… Ik vermaak met wel met Mario, Pikmin & HW: Age of Calamity. Hopelijk komt BDII nog wel uit in 2020.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren