1. Nog een lading nieuwe screenshots van Red Dead Redemption 2

Nog een lading nieuwe screenshots van Red Dead Redemption 2

Game verschijnt op 26 oktober voor PS4 en Xbox One

Er zijn wederom nieuwe screenshots van Red Dead Redemption 2 verschenen.

Eind vorige week werd na de nieuwe trailer ook al een lading screenshots uitgebracht, maar via Facebook, Instagram en Twitter heeft Rockstar dit weekend daar nog meer nieuwe screenshots aan toegevoegd.

Red Dead Redemption 2 speelt zich af in de de Verenigde Staten in het jaar 1899. Nadat een treinoverval in het stadje Blackwater fout loopt, moeten Arthur Morgan en de Van der Linde-gang vluchten. De gang moet zich een weg door het westen vechten en stelen om de agenten en premiejagers voor te blijven.

Red Dead Redemption 2 is het vervolg op de in 2010 verschenen openwereldgame Red Dead Redemption, dat weer een vervolg was op Red Dead Revolver. De nieuwe titel biedt spelers wederom een open wereld in een westernsetting. De game verschijnt op 26 oktober voor PlayStation 4 en Xbox One. Een pc-versie is vooralsnog niet aangekondigd. Bekijk ook onze uitgebreide traileranalyse.

Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2

"Een nieuwe trailer, nieuwe screenshots en nu nóg eens nieuwe screenshots: het media-offensief rondom Red Dead Redemption 2 lijkt (eindelijk) van start te zijn gegaan. De komende maanden zullen we vast meer te zien krijgen van de game, inclusief mogelijke multiplayerinformatie. Met een release van eind oktober wordt dat dan ook tijd! Op E3 verwachten we geen nieuwe info rondom de game trouwens, want Rockstar is nooit aanwezig op de beurs." - Michel Musters

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Dit gaat echt vet worden.
  • Super. Zoveel zin in deze game!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren