1. Nog een mogelijke screenshot van Starfield gelekt

Nog een mogelijke screenshot van Starfield gelekt

Wanneer toont Bethesda meer van de game?

Er is mogelijk nog een screenshot van een vroege versie van Bethesda-game Starfield gelekt.

Afgelopen weekend dook er al een screenshot op van wat volgens ingewijden de aankomende science fiction-rpg van Bethesda betreft. De screenshot zou gemaakt zijn van een versie van de game uit 2018.

Een nieuwe screenshot is inmiddels ook weer uitgelekt en op verschillende plekken op het internet te vinden. Duidelijk is dat deze screenshot van dezelfde build komt, met hetzelfde personage in beeld en een soortgelijk ruimteschip. Het gaat daarbij duidelijk om een vroege versie van de game, aangezien de grond en achtergrond bijvoorbeeld nog niet van illustraties voorzien zijn.

Vooralsnog is niet duidelijk of deze en de vorige verschenen screenshot echt van een vroege build van Starfield zijn. Bethesda heeft nog niets bevestigd.

Starfield werd tijdens E3 2018 aangekondigd. Er werd een teaser getoond, maar in-game beelden bleven uit. De jaren daarna heeft Bethesda laten weten dat het spel nog op zich liet wachten. Eerder deze maand kocht Microsoft Bethesda op, waardoor het spel nu mogelijk exclusief op Xbox-consoles en pc uitkomt. Dit is echter niet bevestigd, want Microsoft en Bethesda bekijken per titel op welk platform het verschijnt.

Starfield

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Een beetje kaal, maar is dus early development.

    Hopelijk wordt dit een mooie First-Party Xbox Game.
  • @CerandoX.nl Als dit spel al enkele jaren in ontwikkeling is voor verschillende platformen, dan lijkt het me sterk dat de ontwikkeling van andere platformen de prullenbak in gaan.

    Als de geruchten waar zijn dat Sony enkele maanden geleden bezig was om exclusive rechten te krijgen op Starfield voor marketing, dan is de game al verder dan we denken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren