1. Deze games zijn voor The Game Awards 2018 genomineerd

Deze games zijn voor The Game Awards 2018 genomineerd

Red Dead Redemption 2 en God of War maken de meeste kans

Gisteren zijn de nominaties van The Game Awards 2018 bekendgemaakt. De meeste nominaties gaan naar Red Dead Redemption 2 en God of War.

Geoff Keighley, de presentator en bedenker van The Game Awards, maakte de nominaties gisteren bekend. Zowel Red Dead Redemption 2 als God of War hebben acht nominaties. Ook Assassin's Creed Odyssey, Celeste en Marvel's Spider-Man zijn vaak genomineerd.

Celeste, God of War, Assassin's Creed Odyssey, Marvel's Spider-Man, Red Dead Redemption 2 en Monster Hunter: World maken kans op de award voor de game van het jaar. Alle nominaties zijn op de website te bekijken. The Game Awards worden in de nacht van 6 op 7 december gehouden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Bijzonder dat Destiny voor zoveel awards is genomineerd, gebrek aan beter of is het spel beter dan verwacht? Ik zou het in ieder geval geen van de awards toewijzen, vooral ook omdat het om een DLC gaat en niet om een volledig spel.
 • De opgenoemde titels (ook de titels waar ik persoonlijk niks mee heb ) zijn imho terecht genomineerd.
  Alleen mis ik wel mijn persoonlijke favoriete game van dit jaar bij de categorie game of the year en dat is namelijk Dragon Quest XI : Echoes of an Elusive Age
  Ach ja dan moet moet ik maar voor de Next best thing gaan en daarom ziet mijn Top 3 van de nominaties er zo uit

  1 Assassin's Creed Odyssey
  2 Red Dead Redemption 2
  3 God of War
 • @Meta_coola Exacte copy-paste van je gamer.nl reactie
  Net zoals Ubisoft copy-paste, dat is niet geheel toevallig denk ik zo.
 • @fonsrutte

  Sowieso eerst hier gepost en dan pas op gamermnl gepost. Waarom zou ik als ik op gamer.nl precies het zelfde wil zeggen, iets anders typen ? Nergens voor nodig.

  Ubisoft heeft idd in het verleden veel copy paste gedaan maar dat is bij AC Odyssey niet het geval.
 • Mijn Top 3 van de nominaties:

  1. God of War
  2. Assasins Greed Odyssey
  3. Red Dead Redemtion 2
 • Er is er eentje die beter zou genomineerd worden voor een Razzie.

  Spider-Man vond ik super, maar te kort,

  God of War was fantastisch,

  Red Dead Redemption 2 ongeëvenaard,

  Celeste en Monster Hunter heb ik niet gespeeld.
 • @Don Carpaccio

  Monster Hunter world verdiend inderdaad een razzie (ondanks ik er mij een klein maandje mee heb kunnen vermaken)
 • @Meta_coola

  Je weet best dat hij AC bedoeld. Staat je weer een drukke middag 'mijn favoriete game'-verdedigen voor de boeg, hier en op Gamer.nl.
 • @barton
  Ik weet van niks

  "Staat je weer een drukke middag 'mijn favoriete game'-verdedigen voor de boeg, hier en op Gamer.nl"

  Klopt ik zal Dragon Quest XI : Echoes of an Elusive Age vaak moeten gaan verdedigen. Want dat is mijn favoriete game van dit jaar.
 • @Meta_coola
  De vraag is of die game 100% toegerekend wordt aan dit jaar? In andere delen van de wereld was die toch al in 2017 verschenen? weet niet of dat impact heeft op deze verkiezing overigens.
 • @xevulutionx

  Japan eind 2017 rest van de wereld september 2018. Hij dingt wel mee voor beste (J) RPG van dit jaar.

  Mij maakt het opzich ook niet uit. Voor mij persoonlijk is Dragon Quest XI hoe dan ook de beste game van dit jaar.
 • @Don Carpaccio
  Celeste is voor mij game van het jaar.
  Het is een moeilijke (indie) 2d platformer. Heeft het meeste weg van super meat boy, maar dan een stuk verslavender, strakkere besturing, beter level design en muziek.
  Je moet ervan houden, maar is het jouw genre, dan is het top tier.

  Zie hier de IGN review (10!)
  https://www.youtube.com/watch?v=DQjAPWWgdwM
 • Tuurlijk, iedereen mag er zo zijn meningen op nahouden, maar Assassin's Creed Odyssey boven Red Dead Redemption 2 zetten in je top 3 grenst aan Godslastering.
 • @barton

  Als RdR2 niet van rockstar zou zijn dan zou die minder credits krijgen als nu. Ik kom in Red dead meer bugs en pop ups tegen die ik in Odyssey niet zie. Odyssey is een zeer goede game maar wordt afgestraft omdat het een jaarlijkse IP is.
 • @Surveyor

  Ook niet te onderschatten he. Je hebt developers die een goede reputatie hebben opgebouwd en andere waarvan de geloofwaardigheid en kwaliteiten tot een laag niveau zijn gezakt.

  En spel waarin het verhaal centraal staat, kan gewoon niet jaarlijks uitkomen. Assassin’s Creed heeft een zwak verhaal. Gekke dialogen, ongeloofwaardige relaties, stomme dialogen, etc.

  RDR2 heeft op al die vlakken gewoon veel beter gedaan.

  Ik heb ook enkele keren extreme pop-ups gehad in Red Dead. Waarbij alles vliegensvlug tevoorschijn kwam. Nadat alles geladen was, had ik geen enkele storende pop-up meer.

  In A.C. laadde texturen constant te laat, zowel in steden als in de natuur. Pop-ups in steden waren een regelrechte ramp. En dat voor een grafisch inferieure game. (Kijkend naar RDR2).

  De PS4 pro kan met het spelen van GOW, Spider-Man en RDR2 duidelijk nog goed meegaan met zijn tijd. Als ik Assassin’s Creed speelde, kreeg ik een Middle Earth Shadow of War deja-vu. Lelijk, vlak, inhoudsloos, groots, maar ontzettend dood en kaal.
 • @Surveyor

  Ondanks ik RDR 2 echt een geweldig spel vind (9,5ish) ben ik het wel met je eens. Sowieso heeft RDR 2 meer last van pop ups en texture loading. Qua verhaal doet RDR 2 het net iets beter al is het verhaal van Odyssey ( en de totale franchise) verre van slecht, het is geloofwaardig en de dialogen zijn kwalitatief gezien goed tot zeer sterk. Waar beide games ook heel erg sterk zijn is een grote levendige wereld neer zetten die op geen één moment kaal en vlak aanvoelde.
 • @Meta_coola

  Durf eens iemand aan te spreken ipv zijn of haar woorden te kopieren en te verdraaien. Doe je wel vaker.
 • @Don Carpaccio

  Lol ik had jouw post nog niet eens gelezen voor dat ik op @Surveyor reageerde.

  Ik heb gewoon letterlijk mijn eigen woorden gebruikt.
 • @Surveyor je zegt het een beetje zelf al. Het is van Rockstar. Die imago is niet vanzelf opgebouwd.

  Ubisoft daarentegen heeft een heel ander imago door een paar slechte businesspraktijken in het verleden. Praktijken waar veel nog een slechte smaak van in de mond hebben.

  Bij mij kunnen ze veel goed maken met een nieuwe Rayman en een Splinter Cell die hevig geïnspireerd is uit de allereerste delen. Helaas zie ik tot nu toe jaarlijks een nieuwe AC.
 • @mightybundy

  Klopt als een bus.

  De creativiteit wordt belemmerd door die Assassin's Creed freaks. Er zijn nog te veel millennials die met een hoodie rondlopen.

  Mopje flauw mopje

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren