1. Nooit meer een lege controller en 6 andere onmisbare lifehacks

Nooit meer een lege controller en 6 andere onmisbare lifehacks

Onze gabbers (en buren) van Lifehacking zorgen al jaren voor de broodnodige tips als het aankomt op allerlei tijdrovende of ronduit irritante situaties en klusjes. Of dat nou het ontdooien van je vriezer (toch al snel de hel op aarde) of het strikken van je schoenveters is. Lifehacking heeft altijd dé manier om zoiets sneller en makkelijker te fixen. Ook voor gamers…

Lifehacking.nl heeft sinds vandaag een kakelverse website en alle pagina’s voorzien van een nieuw likkie verf. Je kunt je nu dus laven aan bijna vijfduizend(!) hacks, zodat je nooit lang met een prangende vraag hoeft te blijven zitten. Het team plaatst dagelijks nieuwe content, waarbij alle grote en minder grote levenszaken aan het licht komen.

Hoe begin je een eigen Twitch-channel? Hoe krijg je een dolgedraaide schroef los? Wat is er zo leuk aan mediteren met je kat? Op Lifehacking krijg je antwoord op dit soort vragen. Bovendien kun je voortaan ook met je intiemere levensvragen terecht op Lifehacking.nl, want met de introductie van Sexfret (don’t ask) is er nu ook ruimte voor zaken als ‘het vrouwelijke orgasme’ en ‘dit zegt de porno die jij kijkt over jou’. Yep, rooie oortjes mensen!

Nou ja, genoeg om Lifehacking.nl eens een bezoekje te gunnen, lijkt ons. Ook op de bekende social-kanalen ga je ze vinden, uiteraard. Ga het checken, volg die Instabooks en abonneer je op het YouTube-kanaal voor meer van dit soort snackbare video’s.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren