1. Nooit uitgekomen Duke Nukem-game voor Nintendo DS ontdekt

Nooit uitgekomen Duke Nukem-game voor Nintendo DS ontdekt

Prototype opgedoken via eBay

Er is een nog nooit uitgekomen game van Duke Nukem ontdekt. Iemand kocht een prototype van de game via eBay.

Het gaat om een prototype van een game die op de Nintendo DS moest uitkomen, maar nooit is uitgebracht. De koper zocht anoniem contact op met YouTuber DScapades, een kanaal dat zich focust op de meest obscure en vergeten DS-titels. DScapades had eerst zijn twijfels en dacht dat de koper het verwarde met Duke Nukem: Critical Mass, een game die wel op de Nintendo DS is uitgekomen, maar toen de foto’s van het prototype bevestigden dat het inderdaad om een totaal andere game ging.

Critical Mass is namelijk een side scroller-game, maar dit nieuwe prototype was een first-person shooter. De game bevat 28 levels en een multiplayer-modus. DScapades besloot op onderzoek uit te gaan en vond dat het om een nooit uitgebrachte port gaat van een Duke Nukem-game voor de Tapewave Zodiac, een vergeten mobiele console uit begin 2000. De volledige video is hieronder te bekijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren