1. Pokémon Sword en Shield-reclame is lekker nostalgisch
Pokémon Sword and Shield
61% hot!
2 members volgen dit
3 members willen dit
5 members hebben dit

Pokémon Sword en Shield-reclame is lekker nostalgisch

Games komen op 15 november uit voor Switch

Een nieuwe reclame voor Pokémon Sword en Shield weet precies de juiste hoeveelheid nostalgie op te roepen.

In de commercial zijn diverse pokémon uit alle generaties van de games te zien, in de grafische stijl die bij die generatie past. Ze komen allemaal samen voor de aankomende release van Pokémon Sword en Shield.

Pokémon Sword en Shield zijn vanaf 15 november beschikbaar op Nintendo Switch. Gisteren verscheen er nog een uitgebreid artikelop InsideGamer gebaseerd op een gesprek met Shigeru Ohmori en Junichi Masuda.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Nu al zin in de game! Kan mij niet bommen dat de nationaldex er niet inzit. Lekker weer als vanouds pokemon spelen! Heb het grootste gedeelte moeten missen omdat ik geen 3ds had.
 • Als je de reclame ziet zou je bijna denken dat de National Dex wel komt.

  National Dex kan mij ook niet veel schelen. Ben toch iemand die nooit alle Pokemon vangt in 1 spel. Wel hoop ik natuurlijk dat mijn favorieten erin zitten maar dat zal vast wel. Ook wel benieuwd welke starters ze allemaal in de game verwerken. Ben wel iemand die de nieuwe Pokemon vangt en laat verrassen welke aanvallen ze kunnen leren.
 • @Snafu9

  Zouden we mogen stellen dat alle pokemon in deze reclame ook in de game komen? Wie neemt even de moeite een lijstje te maken :P
 • @gertjun
  Haha ja dat mogen we stellen. Serebii heeft dat namelijk al gedaan en die zei dat bijna alle Pokemon die in de reclame voorbij komen al bevestigd zijn in de game. Degene die nog niet bekend waren zijn aangevuld.

  Ik verwacht zelf dat er rond de 600 a 700 soorten inzitten. Daarnaast zijn er nu 77 legendarische Pokemon (incl. Ultra Beasts). Die zullen sowieso niet allemaal in de game zitten en dat hoeft van mij ook helemaal niet. Wat moeten we nou met 77 legendarische Pokemon. Als er 10 a 15 inzitten vind ik het al prima. Tel daarbij ook alle starters op dat zijn er 63. Daar zullen denk ook 2 a 3 van vorige generaties inzitten. Waarvan de Kanto starters al zijn bevestigd. Dat maakt het lijstje al een heel stuk dunner. Hopelijk halen ze ook nutteloze Pokemon als Dunsparce eruit dan hou je de leuke over.
 • @Snafu9

  Pfoee wat een cijfers eigenlijk! Sluit me volledig bij je aan. Ik heb er zin in, laatst gespeelde pokemon voor mij is pokemon diamond, dus ik loop sowieso al achter. Kijk nu al uit naar de nostalgische verwondering van een random encounter en een nieuwe pokemon tegenkomen, evenals de verwondering die men ervaart wanneer een van je (nog onbekende) pokemon evolueert.
 • @gertjun
  Dan heb je zeker een hoop in te halen! Ken je de Pokemon die na Diamond zijn uitgekomen wel een beetje? Anders heb jij helemaal een nieuwe ervaring met een lading aan nieuwe Pokemon. Ben jaloers haha. Ik heb eigenlijk alle generaties wel gespeeld alleen Sun & Moon heb ik wat minder gespeeld.

  Ja Pokemon heeft gezegd dat ze nog heel veel niet bekend hebben gemaakt en dat ze expres een kleinere aantal onthullingen hebben gedaan zodat spelers verrast worden. Dus hopelijk wordt ik ook nog vaak verrast hahaha.
 • @Snafu9
  Ik vind het ook echt tof dat de starter evolution niet bekend zijn voordat de game uitkomt. Dan kan ik mooi soft resetten voor een shiny starter zonder te weten hoe hij eruit komt te zien.

  Ik kijk heel erg uit naar deze game. Wel raar dat ik hem nog niet kan pre-orderen in de store (met mijn voucher).
 • @blue_blade_3
  Nu ben ik wel benieuwd. Hoe lang ben je over het algemeen bezig om een shiny starter te krijgen via soft resetten? Ik heb het namelijk nog nooit gedaan. Of in ieder geval geen geduld voor gehad.

  Was het trouwens wel al bekend dat je kan soft resetten om shiny starters te krijgen?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren