1. Voorproefje van Assassin’s Creed Valhalla-soundtrack uitgebracht

Voorproefje van Assassin’s Creed Valhalla-soundtrack uitgebracht

Gecomponeerd door Sarah Schachner

Ubisoft heeft alvast een nummer uitgebracht van de soundtrack van Assassin’s Creed Valhalla. Het gaat om het nummer de ‘The Sceptred Isle’.

Het nummer is gecomponeerd door Sarah Schachner, die ook verantwoordelijk was voor de soundtrack van Assassin’s Creed Unity en Origins. Het nummer duurt is iets meer dan twee minuten en is hieronder in zijn geheel te beluisteren.

Naast Schachner werkt ook Jesper Kyd mee aan de soundtrack van de nieuwe Assassin’s Creed-game. Hij heeft de soundtrack gemaakt van de eerste twee Assassin’s Creed-games, Brotherhood en Revelations.

Assassin’s Creed Valhalla komt 17 november uit op de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Google Stadia. De game komt ook uit op PlayStation 5 en Xbox Series X.

Lees ookhier onze hands-on over Assassin's Creed Valhalla.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

 • Awesome. Muziek kan imho een game beter maken maar ook breken, als de overige soundtrack van dit kaliber is dan ben ik happy.

  Ben heel erg benieuwd naar Jesper Kyd zn aandeel.
 • @Meta_coola

  Soundtrack of the year?
 • @CyberFl

  Mooie pestkop 😝
 • Bijna heel de game is al bekend als ik zo alle leaks en nieuwsberichten lees.
 • @blue_blade_3 Dat is de marketing planning van Ubisoft. Iets waar ik mij gruwelijk aan erger. Zij denken: iedere week een nieuwe trailer of screenshot releasen, anders blijft de hype niet aan. Vervolgens tonen ze de complete game in een half jaar tijd en zijn alle first day buyers teleurgesteld als ze de game gaan spelen omdat ze alles al gezien hebben. Wat mij betreft de verkeerde route. Ik ben zelf marketeer en weet dat heel veel bedrijven helaas op deze manier werken. Ik ben zelf alleen meer fan van een rockstar. 3 trailers in een jaar tijd en de rest laten ze aan de fantasie over van de gamer. Een beetje mysterie mag er wel om heen hangen, zodat mensen zelf opzoek gaan naar nieuwe feitjes. Alles maar voorschotelen maakt gamers lui.

  Ik vind Ubisoft daarin een onzeker bedrijf. Alsof ze niet in hun eigen product geloven. Dat zie je ook in series als Assassin’s Creed, WatchDogs en FarCry, de eerste games zijn heel gritty, volwassen en origineel. Vervolgens gaan ze luisteren naar de massa en voegen ze steeds meer dingen toe die ver afstaan van het oorspronkelijke idee. Kijk naar een Legion, dat is toch een soort Saints Row game geworden? Echt heel jammer, want ik vind ze wel talentvol, zoals de eerste Assassin’s Creed, wat voor mij de definitie van next gen was toen der tijd. Maar een echte parel hebben ze de laatste jaren niet gemaakt wat mij betreft. Rayman Origins was voor mij de laatste game waarin Ubisoft echt liet zien dat ze briljant kunnen zijn. Misschien Black Flag nog als ik coulant ben…
 • @JaXter608
  Kwam een tijd terug een mooie afbeelding tegen op internet van een van de eerste AC's. Hier stond dat ze wegens historische accuraatheid een kruisboog hadden verwijderd. Vervolgens kun je een aantal jaar later op een regenboog kameel(?) door de map van Origins heen banjeren. Alles voor de microtransacties!
 • @AWESOMEDUDE3 Haha ja ik rijd ook vrolijk rond op mijn vlammende paard in Odyssey :)
 • @blue_blade_3

  Ja daar snap ik ook geen reet van, vam de mensen die naar ACV uitkijken en al deze 'leaks' bekijken begrijp ik nog minder… wil je toch niet spoilen voor jezelf.
 • @benjaminben klopt begrijp ik ook niet. Ik kijk persoonlijk erg uit naar deze game en dus ontwijk ik de leaks etc zoveel mogelijk. Heb ook geen gameplay gezien, puur en alleen een paar trailers.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren