1. Obsidian laat een nieuw spel zien op The Game Awards

Obsidian laat een nieuw spel zien op The Game Awards

Wordt uitgegeven door Private Division

Op The Game Awards gaat Obsidian Entertainment, bekend van Fallout: New Vegas en Project Eternity, een nieuwe game tonen.

De show, die in de nacht van donderdag 6 op vrijdag 7 december om 2:30 Nederlandse tijd wordt gehouden, bevat meer dan tien nieuwe game-onthullingen, zo werd gisteren bekendgemaakt. De nieuwe titel van Obsidian is daar dus één van.

Het gaat om een rpg, zoals gamers gewend zijn van Obsidian. Het spel wordt uitgegeven door Private Division, een bedrijf dat voorheen Kerbal Space Program uitgaf. Obsidian is pas geleden opgekocht door Micosoft Studios, maar waarschijnlijk was deze game al dusdanig ver in ontwikkeling dat er al een andere uitgever was gevonden. Dat betekent ook dat het spel op allerlei systemen uit kan komen.

Er staan diverse promotionele plaatjes op de website van Obsidian, waarvan hieronder enkele voorbeelden zijn te zien. Verdere details over de game zijn nog niet bekend.

Obsidian
Obsidian

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ben erg benieuwd. De stijl lijkt me heel tof!

    Interessant om te zien inderdaad in hoe verre Microsoft hier al iets over te vertellen heeft. Aangezien Private Division (label van Take Two) hier ook weer wordt genoemd als uitgever, lijkt het multiplatform.
  • Zal vet zijn als het om een nieuwe SW Kotor gaat, maar dat zit er waarschijnlijk niet in aangezien Disney de rechten heeft
  • @BiohazardJP sw kotor ja graag beste game voor mij.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren