1. Obsidian hint naar meer content voor The Outer Worlds

Obsidian hint naar meer content voor The Outer Worlds

Weten we meer aanstaande donderdag?

The Outer Worlds krijgt binnenkort mogelijk nieuwe content. Een bericht op de website van de game wijst op een aankondiging in de nabije toekomst.

Met een tweet van het officiële account van The Outer Worlds maakt ontwikkelaar Obsidian Entertainment bekend dat de website een update heeft gekregen. Wanneer men op de site komt, verschijnt een bericht dat er binnenkort een "speciaal bericht van Spacer's Choice" verschijnt.

Gezien Obsidian eigendom van Microsoft is en er aanstaande donderdag een Xbox-presentatie wordt gehouden, is het mogelijk dat meer informatie wordt gedeeld tijdens de stream. Eerder bevestigde Obsidian al dat er verhalende dlc in aantocht was en nog dit jaar moet verschijnen."De reis is nog niet afgelopen", aldus Obsidian. "We vinden het geweldig om aan te kunnen kondigen dat we het verhaal in 2020 met dlc uitbreiden!"

De Xbox-presentatie vindt donderdag 23 juli om 18:00 uur Nederlandse tijd plaats.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren