1. Grouded van Obsidian nu verkrijgbaar via Early Access en Game Preview

Grouded van Obsidian nu verkrijgbaar via Early Access en Game Preview

Neem het op tegen insecten en bugs

De Early Access-versie van Obsidian Entertainment's Grounded kan nu gekocht worden.

Dat kan via Steam Early Access en Xbox Game Preview. Obsidian laat weten dat het zoveel mogelijk feedback van spelers wil verzamelen om zo voor de officiële release bugs weg te werken.

Spelers zijn in Grounded een minuscule versie van een mens en lopen door een uitvergrote versie van een tuin. Ook wordt er door duistere grotten gelopen. Gigantische mieren en ander ongedierte vallen de speler aan. Spelers kunnen complete gebouwen bouwen en materialen verzamelen. Grounded richt zich op co-op gameplay, maar is ook al singleplayergame speelbaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Gister gespeeld. Hele leuke coop game, kunt wel merken dat de game nog in beta fase zit.
  • Binnen een paar uur na release al nummer 1 op Steam (ondanks Gamepass) en nummer 2 op Twitch. Voor een early access game, dat verrast me positief. Ik wil m wel even proberen, maar wacht denk ik tot de volledige release.
  • Ik heb het ook geprobeerd maar de stijl was tof maar vond het niet zo boeiend
  • Zowel de beta als deze early access release gespeeld. Nu met co-op is het al een stuk leuker, en de beta was er erg interessant. Tot nu toe kunnen spinnen wel vrij frustrerend zijn. Ookal heb je een mooie basis, dan nog kunnen ze je zien en beginnen ze de boel te slopen. Of dit een bug is of niet, geen idee. Maar het haalt de lol van een basis bouwen er wel van af.
    In ieder geval zeer positief vooralsnog! Leuk voor tussendoor.
  • Hoorde dat er heel veel 'bugs' in de game zitten ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren