1. Game Pass krijgt deze maand Octopath Traveler en andere spellen

Game Pass krijgt deze maand Octopath Traveler en andere spellen

Waaronder Nier: Automata en Torchlight 3

In de loop van deze maand komt onder andere de Square Enix-rpg Octopath Traveler naar Xbox Game pass.

Dat heeft Microsoft aangekondigd. De aankondiging is opvallend, omdat de game buiten Japan door Nintendo werd uitgegeven en vooralsnog alleen op Switch en pc is uitgekomen. Octopath Traveler is vanaf 25 maart op Game Pass voor console en pc verkrijgbaar.

Daarnaast is Undertale gisteren verschenen op Game Pass voor console, pc en cloud, komt de strategische gangstergame Empire of Sin op 18 maart uit op Game Pass voor console, pc en cloud en verschijnen op diezelfde dag Nier: Automata (pc), Star Wars Squadrons (console) en Torchlight 3 (pc).

Op 25 maart komen er ook flink wat games naar Game Pass. Het gaat om Genesis Noir (console en pc), zoals eerder genoemd dus Octopath Traveler, Pillars of Eternity 2: Deadfire - Ultimate Edition (pc), Supraland (pc) en Yakuza 6: The Song of Life (console, pc en cloud). Op 30 maart verschijnt Narita Boy op Game Pass voor console, pc en cloud. Zoals eerder aangekondigd komt op 1 april de op die dag te verschijnen Outriders naar Game Pass voor console en cloud.

Na deze maand verdwijnen Hyperdot (console en pc), Journey to the Savage Planet (console) en Machinarium (pc) van Game Pass. Meer informatie over de Game Pass-games van deze maand is op de Xbox-site te vinden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren