1. Officieel Game Pass Ultimate-kaartje noemt Xbox Series S

Officieel Game Pass Ultimate-kaartje noemt Xbox Series S

Tijd om de console aan te kondigen, Microsoft

Wederom lijkt het bestaan van de Xbox Series S te zijn gelekt, ditmaal via een officiële trialkaart voor Game Pass Ultimate.

Een Twitter-gebruiker genaamd @BraviaryBrendan deelde een foto van een Game Pass Ultimate-trialkaart die bij zijn nieuwe Xbox One-controller zat. Hierop worden zowel Xbox Series X als Series S genoemd.

Dat is opvallend, omdat Xbox Series S nog helemaal niet officieel is aangekondigd. Vorige maand lekte het bestaan van de console ook al uit via een verpakking van de Xbox Series X-controller. Mogelijk wordt de console binnenkort dan ook onthuld.

Er gaan al geruime tijd geruchten dat Microsoft naast de Series X ook aan de Series S werkt. De console zou intern bekendstaan als 'Project Lockhart', geen diskdrive bevatten en mogelijk ook minder krachtiger dan de Series X zijn. Daardoor zou de Series S wel voor een scherpere prijs aangeboden kunnen worden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Tja, het stond ook al op de verpakking van een controller. Het zou raar zijn als dit niet waar is.
  • Er bekruipt mij ineens een gevoel dat ze dus tijdens die show op 24 september deze S versie uit de doeken doen. En dus opnieuw geen prijzen bekend maken. Wel een teaser die verwijst naar een show op 3 november waarin ze de “full reveal” gaan doen. T’is maar een gevoel hè? 😛
  • Ik hoop dat ie even krachtig wordt.

    Benieuwd naar de ondersteuning van bepaalde accessoires i.v.m. de Flight Simulator.
    Dat zal de doorslag geven.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren