1. Er komt een officiële replica van een Pokéball uit

Er komt een officiële replica van een Pokéball uit

Verschijnt op 27 februari

Er is een officiële replica van de Pokéball onthuld.

De replica is ontwikkeld door The Wand Company, die de licentie en officiële goedkeuring van The Pokémon Company heeft gekregen. Zo zouden de dimensies, kleur, maar en het gewicht van de bal allemaal overeenkomen met hoe The Pokémon Company het graag ziet.

De 'Diecast Poke Ball' moet op 27 februari 2021, op Pokémon Day, verschijnen. Op diverse sites, zoals Zavvi en Amazon, is de bal al te reserveren, al raakt hij snel uitverkocht. Prijzen lijken uiteen te lopen tussen de 99 en 110 euro.

Elke Pokéball komt in een grijze doos. Wanneer die doos wordt geopend, wordt de bal er een stukje uitgeduwd, zodat hij netjes in de doos tentoongesteld kan worden. Ook zit er een ring bij om de bal op te leggen. De bal is ook zo in balans gemaakt dat hij ook op elke platte ondergrond blijft liggen. Tot slot gloeit de bal op als er een hand dichtbij in de buurt komt, om te simuleren dat er een echte pokémon in leeft.

The Wand Company laat weten dat het in de loop van volgend jaar - tevens het jaar dat Pokémon 25 jaar bestaat - meer edities van de Pokéball wil uitbrengen.

Pokemon

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Die wil ik graag hebben, maar is net te duur haha.
  • Ik ben best een fan van Pokémon. Maar voor die prijzen is dit toch gewoon geld verspilling?
  • 100 piek voor een stukje plastic. Je moet het er maar voor over hebben.
  • @MythicZ
    Het is geen plastic, maar Diecast metal. Ik kan dus best begrijpen dat dat duurder is. Maar inderdaad, € 100 is een aardig bedragje voor een collector's item.
  • Een pokemonzaklamp, pure oplichting.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren