1. Rockstar geeft info over Red Dead Redemption 2-soundtrack

Rockstar geeft info over Red Dead Redemption 2-soundtrack

Met o.a. Woody Jackson, Nas en Josh Homme

Rockstar heeft meer details gegeven over de soundtrack van Red Dead Redemption 2. Zo komt er een officiële release aan.

Dat laat het bedrijf weten via zijn website. Meer informatie over de release volgt nog, zo meldt Rockstar. Hoogstwaarschijnlijk komt de game digitaal en fysiek (bijvoorbeeld op vinyl) uit, net zoals de soundtrack van Red Dead Redemption, maar dit is nog niet bevestigd.

De ontwikkelaar heeft ook meer details gegeven over wie aan de soundtrack van de game hebben meegeholpen. De componist is Woody Jackson, die eerder ook aan Red Dead Redemption, LA Noire en Grand Theft Auto 5 werkte. Verder noemt Rockstar diverse voorbeelden van artiesten die mee hebben geholpen, van Gabe Witcher (True Detective), Colin Stetson (Bon Iver) en David Ferguson (Johnny Cash) tot Jon Theodore (The Mars Volta, Queens of the Stone Age) en Arca (heeft samengewerkt met Bjork en Kanye West).

De soundtrack van Red Dead Redemption 2 bevat ook vocale bijdragen, onder andere van Queens of the Stone Age-frontman Josh Homme, Nas en Willie Nelson. De game is sinds afgelopen vrijdag beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One.

Red Dead Redemption 2

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik wou dat ze info gaven over het hdr probleem.
  • Holy shit, best cool dat QOTSA er veel mee te maken had

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren