1. Okami HD komt op 9 augustus naar Switch

Okami HD komt op 9 augustus naar Switch

Japan krijgt speciale fysieke edities

Okami HD is vanaf 9 augustus digitaal op de Switch eShop verkrijgbaar.
In maart kondigden Nintendo en Capcom al aan dat de geliefde actie-adventuregame naar de Switch zou komen deze zomer, maar nu is de precieze releasedatum bekend. De Switch-versie heeft touchscreen-ondersteuning voor het verven van figuren. Daarnaast kan dit ook met de analoge stick of de bewegingsgevoelige technologie in de Joy-Con gedaan worden.


Japan krijgt op 9 augustus ook een fysieke editie van de game, waarin een cd met 22 tracks uit de game zit. Er komt daarnaast ook een gelimiteerde editie uit waarbij naast de cd ook een ketting en een draagzak voor de Switch bij zit. Het is niet bekend of een fysieke editie van de Switch-versie van de game ooit naar het westen komt.

Okami HD

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Voor onder de 30 koop ik hem wel.
 • Star fox ook waarschijnlijk maar jullie vonden dat nieuws niet zo boeiend haha volgens mij Michel. Okami dan zelf geprobeerd op ps2 toffe game.
 • @kaassouflee30
  Gast. Even serieus. Laat het los.
  De papegaai lijkt weer terug te zijn. ;)
 • @Piet S.

  Er stond haha achter dus als je het begrepen had was het met een knipoog geschreven. Maar als nog IG heeft als het enige nog niet gepost het blijft strange als grootste gaming website van Nederland
 • @kaassouflee30
  Kaas ga echt iets nuttigs doen met je vrije tijd man. Telkens hetzelfde gezeik van jou is echt ontzettend sneu. Peuters herhalen nog minder hun woorden dan jij dat doet. Man man man, droeftoeter
 • Capcom pulls a Crapcom en verneukt het westen alweer.
 • @Ramirez

  Japan krijgt altijd de mooiste dingen…
  Er is nog wel een kans dat het ook naar Europa komt..
 • @deftones
  Importeren is een mogelijkheid btw! :)
 • @Piet S.

  Japanse capcom games zijn bijna altijd Japanese only. Importeren is dus waarschijnlijk geen optie. Maar straks staat het wel in de eShop van Japan en dan weten we welke talen ondersteund worden.

  Maar een fysieke PAL of NTSC release is toch niet teveel gevraagd voor een game als dit?

  De Megaman collecties zijn net zon drama. Collectie 1 fysiek, collectie 2 digital. Het gewoon jammer, vooral ook omdat dat collections zijn en beide collections met gemak op 1 blu-ray of gamecard passen.
 • @Ramirez

  Behalve in Japan dan. Daar brengt Capcom ze doodleuk in alle vormen uit, zodat je kunt kiezen: digitaal, de games los op cartridge of zelfs met beide games op cartridge in één doosje! Alle opties die er zijn, zonder gezeur. Doe dat nu ook eens buiten Japan, Capcom!

  Waarschijnlijk zijn de MegaMan en MegaMan X collecties alleen digitaal verkrijgbaar in Europa, zónder keuze. Bij verschillende winkels (waaronder GameMania en MediaMarkt) wisten ze niets over een fysieke release (Deze MegaMan-fanaat wilde een pre-order plaatsen..). Kun je fijn moeilijk gaan doen met importeren, mocht je ze toch op cartridge in een doosje willen hebben. Eigen land eerst, eigen land best, zei Capcom…

  Valt me tegen dat ze dit kunstje ook bij "Okami" weer gaan uithalen. Misschien kijken ze nog steeds een beetje neer op de Switch. Willen ze eerst nóg meer zekerheid hebben dat hun games erop verkopen, voordat ze wereldwijd fysieke games uitbrengen erop. Japan is dan natuurlijk de veiligste testmarkt, want daar is Capcom het populairst.

  Hopelijk durven ze het eind 2018 wel aan, als "MegaMan 11" verschijnt. Aan de andere kant: als ze het in augustus al aandurven, mag "Okami HD" best alsnog in de winkels liggen. De rest ook!
 • oh nee, nog meer oude meuk
 • @Amiga

  Een beetje gamer heeft dit allang gespeeld nietwaar?
 • @deftones

  Helemaal mee eens! Een paar klassiekers op je console is prima. Een klassieker is een klassieker, en altijd leuk om te spelen. Maar het aantal oude re-makes op de switch begint een beetje genant te worden.
 • @Amiga
  Uhmmm, dat is volgens mij niet wat Deftones zegt/bedoelt… :')
 • @Piet S.

  Tja Piet zou kunnen, zijn zin is op 2 manieren uit te leggen. Of hij is het volledig maar dan ook volledig met mij eens :) Of hij heeft het alleen over het spel Okami.

  Hoe dan ook oude meuk is het. En daar zal jij het ook mee eens zijn
 • @Amiga

  Ik ben het eens met Okami, dat is al bijna op elk platform uitgekomen.. genoeg is genoeg.. Maar een port van de Wii-U collectie dat snap ik wel omdat die een kleine gebruikers groep kende.
 • @deftones
  Wat ^ zegt, inderdaad! :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren