1. Okami-ontwikkelaar wil vervolg pitchen bij Capcom

Okami-ontwikkelaar wil vervolg pitchen bij Capcom

Met Hideki Kamiya als director

Okami-ontwikkelaar Ikumi Nakamura wil graag een vervolg gaan pitchen bij haar oude werkgever Capcom. Dat heeft ze verteld in een interview met IGN Japan.

Vorig jaar hintte Nakamura al met Hideki Kamiya dat ze plannen hadden om een vervolg uit te brengen van de populaire game uit 2006. Nu heeft de ontwikkelaar in een recent interview gezegd dat ze van plan is om het vervolg bij Capcom te gaan pitchen als de rust in de wereld is teruggekeerd na het coronavirus. Nakamura gelooft dat zolang “ze erachteraan gaat”, er een goede kans is dat Capcom groen licht geeft voor een vervolg. De ontwikkelaar heeft wel één eis: Hideki Kamiya moet voor het vervolg terugkeren als director. Kamiya is op moment bij PlatinumGames bezig met Bayonetta 3 en Project G.G.

Okami kwam oorspronkelijk in 2006 uit op de PlayStation 2 en werd ontwikkeld door Clover Studios. De Capcom-studio werd uiteindelijk gesloten, maar diverse ontwikkelaars gingen verder als PlatinumGames, bekend van de Bayonetta-reeks. In Okami beleeft een god in de vorm van een wolf een spannend avontuur in het oude Japan. Later is de game ook uitgekomen op de Wii, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en pc. Lees hier onze review over de HD-remaster van de game.

Okami HD

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Wat tof, ik heb deze game afgelopen week voor 10euro in de sale gekocht voor de switch.. eigenlijk op basis van reviews want op de plaatjes afgaande leek het me in eerste instantie niet echt wat.
    Maar ik had echt ongelijk.. super leuke gameplay en gelukkig neemt de game zichzelf niet al te serieus dus de humor zit ook wel snor :).
    Zou graag een vervolg zien!
  • @HanTheMan
    Heb hem zelf al op wii en ps3 gespeeld, dus zal hem niet nog een keer aanschaffen. Maar voor 10 euro heb je dus een game waar je zo 70 uur in kan steken van Zelda kwaliteit. Blij dat je de kans genomen hebt. Voor mij in de top10 beste games ever.
  • Een game dat mij erg op een positieve manier heeft verrast. Hopelijk gaan ze dan verder waar het verhaal van het origineel eindigde.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren