1. Old School RuneScape al één miljoen iOS-downloads

Old School RuneScape al één miljoen iOS-downloads

Binnen één week na lancering al groot succes

Old School RuneScape, de mobiele versie van RuneScape 2 uit 2007, heeft al meer dan één miljoen downloads op iOS-apparaten. Ontwikkelaar Jagex bracht de game uit op 30 oktober waarbij het in acht landen nummer één in de App Store werd. Ook de Android-versie heeft al een miljoen downloads behaald.

CEO van Jagex, Phil Mansell, zegt dat het succes van de mobiele lancering een grote mijlpaal is voor het bedrijf en de franchise. "De game is zo gebracht naar meerdere platformen waardoor de franchise blijft groeien. Door de jaren heen zijn de spelers van RuneScape opgegroeid en hebben sommige spelers, die pc-spelers waren, nu een voorkeur voor een ander platform dat past bij hun levensstijl."

Runescape

Old School Runescape is gratis te spelen op iOS, Android en is cross-platform. Echter krijgen spelers met een abonnement onder andere toegang tot mappen die drie keer zo groot zijn ten opzichte van de gratis versie.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren