1. Trailer Olympic Games Tokyo 2020

Trailer Olympic Games Tokyo 2020

Met realistische recreaties van onder andere het Olympisch Stadion

Olympic Games Tokyo 2020: The Official Video Game heeft een trailer uitgebracht, waarin te zien is wat we van de game kunnen verwachten. De game wordt ontwikkeld door SEGA en komt 24 juli in Japan. In 2020 kan de rest van de wereld aan de slag met het spel.
Sega

Los van de realistisch nagemaakte locaties, zoals het Olympisch Stadion, zijn er verschillende sporten te spelen. Hierbij komen verschillende modi kijken. Bij de modus Olympic games is het de bedoeling dat je met maximaal twee spelers, vier als je online speelt, strijdt voor olympische medailles. Met Rank games kunnen spelers tegen andere spelers over de hele wereld strijden voor de hoogste plek. Ook Training is mogelijk. In deze modus kan je in je eentje je vaardigheden in bepaalde sporten verbeteren. Het is mogelijk om je voortgang en ranking bij de houden in my data.

Om het spel te personaliseren kan je een eigen avatar maken. Gezicht, haar, lengte lichaamsbouw zijn allemaal aanpasbare aspecten. Daarnaast is het mogelijk om je sportkleding naar wens aan te passen.

Nieuwsgierig? Check hieronder dan de trailer.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren