1. Omgedraaide horrorgame Carrion komt in 2020 naar pc en Xbox

Omgedraaide horrorgame Carrion komt in 2020 naar pc en Xbox

Nu ben jij de terror

De 'omgedraaide' horrorgame Carrion komt in 2020 naar pc en Xbox, en het is niet je standaard horrorgame. In het spel speel je namelijk het monster, in plaats van het slachtoffer.

Carrion is ontwikkeld door Devolver Digital, die wellicht bekend zijn van titels zoals Fall Guys, Bleak Sword en My Friend Pedro. In Carrion is de speler niet het slachtoffer, maar juist het onbekende fenomeen die alle andere personages van kant maakt. De gebruiker speelt als een wezen van onbekende afkomst en met heel veel tentakels.

Het doel van de game is om wraak te nemen op de medewerkers die het monster hebben opgesloten. Terwijl de speler medewerkers verslindt, worden nieuwe vaardigheden vrijgespeeld die wederom helpen het monster een weg te laten vinden naar de vrijheid. Een exacte releasedatum is nog niet bekendgemaakt, maar de game komt naar pc en Xbox in 2020.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren