1. Mafia 3: Definitive Edition bevat Berlijn-map uit geannuleerde game

Mafia 3: Definitive Edition bevat Berlijn-map uit geannuleerde game

Waarschijnlijk van nooit verschenen game Rhapsody

Er is een onbekende map ontdekt in de bestanden van Mafia 3: Definitive Edition. Het gaat om een kaart van de Duitse hoofdstad Berlijn.

Mafia 3: Definitive Edition kwam vorige week uit op verschillende platformen. De game is een remaster van Mafia 3 met alle dlc inbegrepen. Nu heeft een dataminer, Sliderv2, een verborgen map gevonden in de bestanden van de remaster. Het gaat om kaart waar de stad Berlijn in is nagebouwd. Een video van de map is hieronder te bekijken.

Het doel en oorsprong van deze map is nog onbekend, waarschijnlijk gaat het om een map van een andere game waar ontwikkelaar Hangar 13 mee bezig was die nooit is uitgekomen. Volgens Kotaku was de studio bezig met een game met spionnen in de hoofdrol die zich in de jaren '80 afspeelde.

Mafia 3: Definitive Edition is nu uit op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • 'De game is een remaster van Mafia 3' het is helaas geen remaster maar precies dezelfde game als het origineel.
  • @Real13 slechter nog, alle bugs van launch zitten er zelfs weer in. Mafia 2 idemdito + nieuwe bugs. Spijt dat ik de bundel gekocht heb
  • @Real13
    Ik las dat alle verbeteringen voor de Pro/One X er zelfs uit gesloopt zijn en de game slechter loopt dan voorheen op deze consoles. Of dat inmiddels gefixed is kan ik zo snel niet vinden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren