1. 'Once Upon A Deadpool': remake voor het goede doel

'Once Upon A Deadpool': remake voor het goede doel

Marvel en 20th Century Fox komen met 12+ kindvriendelijke Deadpool 2-remake

Marvel en 20th Century Fox komen met een remake van Deadpool 2 genaamd, Once Upon A Deadpool. De remake is zo gemaakt dat er geen scheldwoorden of overmatig bloed in voorkomt, en daarom geschikt is voor kinderen vanaf twaalf jaar. Elke dollar die de film verdient gaat naar het goede doel van 'Fuck Cancer' dat tijdelijk 'Fudge Cancer' gaat heten.
Deadpool

Fox wilde al eerder een versie die meer geschikt was voor kinderen, maar Deadpool-acteur Ryan Reynolds wilde dit alleen wanneer er een deel van de opbrengst naar het goede doel zou gaan. Voor de remake van de Marvel-film zijn nieuwe scènes opgenomen, maar houdt wel hetzelfde verhaal aan van de originele Deadpool 2-film. Voor de remake doet acteur Fred Savage ook mee. De film verschijnt in januari in Nederland. Bekijk hieronder de trailer van Once Upon A Deadpool.

Once Upon A Deadpool verschijnt in januari in de Nederlandse bioscoop.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Daar begint de verkloting van deze ip door Disney al en de verkoop is nog niet eens rond. Wat is het volgende Alien 5 voor allen leeftijden?
 • @tielo
  Dan zie ik dit liever dan wanneer ze een 'normale' variant kindvriendelijker gaan maken. Venom had wat mij betreft ook een stuk grimmiger mogen/kunnen zijn.
 • @AWESOMEDUDE3

  Venom is niet van Disney, is van Sony, heeft letterlijk niks hiermee te maken.
  Het verschil in inkomsten was ook vrijwel niks, zelfs minder als je moet bedenken dat:
  1. Deadpool 2 kwam niet uit in China, waar Venom $100 miljoen heeft opgebracht.
  2. Deadpool 2 kwam uit tussen de drukte van Avengers 3, Solo en Incredibles 2. Wat voor concurrentie had Venom?…Halloween, Johnny English 3 misschien….De rest waren films voor een andere markt, zoals A Star is Born.
 • @Ardyn
  "Venom is niet van Disney, is van Sony, heeft letterlijk niks hiermee te maken."

  Wat een ongelofelijk domme opmerking. Het is toch duidelijk wat Awesomedude3 bedoelt? Hij geeft alleen aan dat hij liever 2 versies ziet die voor verschillende doelgroepen bedoelt zijn, dan dat er 1 kindvriendelijke versie is. Hij heeft het helemaal niet over Disney. Man man man
 • @blue_blade_3 Weet dat Disney niet van iedere film 2 versies gaan maken. Ze zullen overal kijken waar ze het meeste geld mee kunnen verdienen en ze zijn van mening dat een 18+ film minder op brengt dan 12+ of alle leeftijden. Ongeacht of het creatieve aspect van de film daarbij geweld wordt aangedaan. Daar bovenop starten ze binnenkort met hun eigen streaming service en die staat en valt met het aanbod van content. Aangezien de Disney+ een gezins zender is gericht op de Disney showlakes zullen ze hun productie van films daar zoveel mogelijk op aanpassen.
 • @Ardyn
  Wat blue al aangeeft gaat het hier om het principe van twee varianten. Voor gemakshalve haalde ik hier Venom aan omdat deze - naar mijn mening - teveel kindvriendelijk is gemaakt.
  Als liefhebber snap ik ook wel dat Sony en fox verschillende 'rechten' hebben.
  Al met al vind ik jouw reactie een tikkeltje kort door de bocht, jammer!
 • @tielo

  Disney/Kevin Feige hebben allebei al duidelijk, en meerdere keren, aangegeven dat ze Deadpool het liefst op zichzelf en R-rated willen laten.
  Dit is waarschijnlijk meer een test om te zien of PG-13 Deadpool werkt voor eventueel een Deadpool x Spider-Man of Avengers project.
 • Wordt deze zo een kerst kortfilm zoals vele franchises doen zoals Shrek, Madagascar enzovoort?
 • Niks mis mee met een editie als deze. Deel 3 gaat sowieso gewoon een R rated film zijn ook onder het disney label.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren