1. PS3 kan binnenkort geen berichten meer sturen naar PS4 en Vita

PS3 kan binnenkort geen berichten meer sturen naar PS4 en Vita

Vanaf 30 juni

Binnenkort kunnen gamers met een PlayStation 3 geen berichten meer sturen naar PlayStation 4 en PlayStation Vita-gebruikers. Dat maakte Sony onlangs bekend op de website van PlayStation.

De PlayStation 3 kwam in 2006 uit als de derde generatie van de succesvolle console van Sony. Toen in 2011 de PlayStation Vita uitkwam en drie jaar later de nieuwe generatie van de PlayStation, de PlayStation 4, was het voor de oude generatie gebruikers nog mogelijk om berichten naar Vita- en PlayStation 4-bezitters te versturen. Dat is vanaf 30 juni niet meer mogelijk. Dat is aangekondigd op de Japanse website van Sony. Het is nog wel mogelijk om berichten naar andere PlayStation 3-consoles te sturen.

Of dit met de aankomende release van de PlayStation 5 te maken heeft, is niet officieel bevestigd. Lees hierover alle bevestigde games van de nieuwe generatie PlayStation.

PlayStation 3

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Eerste stap om PSN op de PS3 plat te leggen. Hopelijk kan je nog bij je digitale aankopen…. anders ben je heel wat van je eigendom kwijt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren