1. Ontrafel het mysterie in Telling Lies

Ontrafel het mysterie in Telling Lies

Game verschijnt later dit jaar

Er is een nieuwe trailer verschenen voor de aankomende game Telling Lies. Ontwikkelaar van Her Story, Annapurna Interactive, maakt dit bekend tijdens de PC Gaming Show van E3.

De nieuwe trailer legt de nadruk op het moeten onthullen van de waarheid door de gesproken woorden van de vier personages te gebruiken. In Telling Lies, dat voornamelijk bestaat uit live action-filmbeelden, krijgt de speler toegang tot een gestolen NSA-harddrive. Hierop kunnen de levens van vier personages bekeken worden die gespeeld worden door acteurs en actrices Logan Marshall-Green (Prometheus), Angela Sarafyan (Westworld), Kerry Bishé (Argo) en Alexandra Shipp (X-Men: Apocalypse).

Telling Lies wordt ontwikkeld door Sam Barlow, die tevens de bedenker was van de indiehit Her Story. In deze game uit 2015 werd dezelfde structuur van live action-filmbeelden gebruikt wat voor een unieke stijl zorgt.

Telling Lies staat gepland om later dit jaar te verschijnen op pc en smartphones.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren