1. Borderlands 3-trailer licht Amara uit

Borderlands 3-trailer licht Amara uit

Game komt op 13 september uit

Vault Hunter Amara staat centraal in deze nieuwe trailer van Borderlands 3.

Ze is een van de vier speelbare personages in Borderlands 3. Net zoals Maya en Lilith, personages uit voorgaande Borderlands-games, is ze een Siren. Ze geniet van behoorlijk wat populariteit in de spelwereld van Borderlands.

De Calypso-tweeling heeft als doel om de verschillende groepen van bandieten te verenigen, om vervolgens de 'ultieme kracht van de melkweg' te veroveren. Het is de taak van de Vault Hunters om de tweeling tegen te houden. Borderlands 3 lanceert op 13 september voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Op pc is de game exclusief verkrijgbaar via de Epic Games Store.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ben erg benieuwd, gelukkig zijn ze zo vrij geweest om het spel ook gratis uit te brengen als je niet van de vieze Epic store houd.. Yarghhh me matey!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren