1. Ontmoet de Black Eagles in Fire Emblem: Three Houses

Ontmoet de Black Eagles in Fire Emblem: Three Houses

Switch-game komt op 26 juli uit

Een nieuwe trailer van Fire Emblem: Three Houses toont één van de drie huizen, de Black Eagles.

Het huis wordt geleid door Edelgard. Zij introduceert in de trailer de diverse studenten. Spelers kiezen aan het begin van de game een huis, al kunnen er gedurende de game ook studenten van andere huizen aan het team worden toegevoegd.

Het verhaal van de game draait naast de Black Eagles om de Blue Lions en Golden Deer. De drie huizen maken onderdeel uit van de Officer's Academy, een elite academie waar studenten magie, wapens en speciale vaardigheden leren te gebruiken.

Fire Emblem: Three Houses werd tijdens de Direct-uitzending van Nintendo op E3 2018 voor het eerst getoond, maar het spel werd begin 2017 al aangekondigd. Het is het nieuwste deel in de strategische Fire Emblem-reeks waarvan eerdere delen zowel op handhelds als consoles van Nintendo zijn verschenen. De game verschijnt op 26 juli.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren