1. Ontvang games bij een Twitch Prime-abbonnement

Ontvang games bij een Twitch Prime-abbonnement

Superhot, Oxenfree en meer

Binnenkort ontvangt men gratis pc-games bij een Twitch Prime-abonnement.

Op de website laat Twitch weten dat men vanaf morgen gratis games ontvangt bij een Twitch Prime-abonnement. Eenmaal ontvangen mogen gebruikers de spellen "voorgoed houden", zelfs nadat het abonnement opgezegd is.

In de eerste maand ontvangen abonnees de volgende vijf games:


Deze titels zijn vanaf donderdag 15 maart beschikbaar.

Twitch Prime-games

In de maand die daarop volgt ontvangen spelers weer vijf games.


Deze maand betaal je nog 3,99 euro voor een abonnement, maar vanaf volgende maand is Twitch Prime 5,99 euro per maand. Als je al een Amazon Prime-account hebt kun je die koppelen aan je Twitch-account, waarna je automatisch en zonder verdere kosten ook Twitch Prime ontvangt.

Twitch Prime heeft wel vaker deals. Zo is het mogelijk goodies in Fortnite te verkrijgen en eind vorig jaar konden mensen een gouden Hearthstone-pack ontvangen.

Twitch Prime gouden Hearthstone-pack

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Goeie zet van Twitch/Amazon om nog meer Prime members aan te trekken. Zolang ze maar niet alleen van die crappy indie games gratis gaan weggeven.
  • @5hadowbroker lol crappy indie games. Volgens mij heb je shadow tactics niet gechecked. Zeker een top 3 voor mij van de afgelopen jaren.
  • Mooi, ja lijkt me leuk erbij.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren