1. Ontwerper vermeldt GTA 6 op cv

Ontwerper vermeldt GTA 6 op cv

Bibin Michael zou voertuigen hebben ontworpen voor GTA 6

Ontwerper Bibin Michael heeft GTA 6 op zijn cv vermeld. Michael claimt tot en met april 2018 werkzaam te zijn geweest bij Rockstar India en zou daar voertuigen hebben ontworpen voor de game.

Zijn omschrijving van de werkzaamheden luidt: "Conceptvoertuigen ontwerpen die in lijn zijn met de echte wereld voor GTA 5-dlc en het aankomende GTA 6." Hoewel er geen officiële GTA 5-dlc is uitgekomen, bedoelt de ontwerper waarschijnlijk nieuwe voertuigen voor GTA Online.

Bibin Michael heeft daarnaast ook gewerkt aan Red Dead Redemption 2. Op de website van Rockstar is zijn naam te vinden tussen de Thank You-credits, een lijst van mensen die 'kleine en grote' bijdragen hebben geleverd. Dit zou dus kunnen betekenen dat er inderdaad al vorig jaar gewerkt werd aan voertuigen voor GTA 6, maar ook dat de ontwikkeling nog in de beginfase is.

GTA 6

geruchten

Vooralsnog is er ontzettend weinig bekend over GTA 6. Er wordt aangenomen dat er inderdaad aan de game wordt gewerkt, naar aanleiding van verschillende uitspraken van Rockstar Games. Zo meldde de ontwikkelaar dat de game in ieder geval niet uitkomt als Trump nog aan de macht is, omdat sommige dingen satire voorbij zouden gaan en 'na twee minuten al achterhaald' zouden zijn.

Een van de bekendste geruchten over GTA 6 gaat over de setting van de game. YouTube-kanaal The Know zegt namelijk betrouwbare informatie te hebben gekregen over Miami als setting van de game. De game zou zich afspelen rondom een drugsoorlog in de jaren '70 en spelers zouden tussen Noord- en Zuid-Amerika kunnen reizen per vliegtuig. Vooralsnog is er echter weinig reden om dit te geloven.

In dit overzicht houden we alle geruchten bij over de releasedatum, setting, platformen en meer over GTA 6.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Toffe setting. Wel grappig dat de directie in eerste instantie als verklaring gaf geen gta 6 te maken met de trumpinator als president..
  • Komt er een GTA 6 ja? Wil iemand mijn brein even van de grond schrapen, heb hem er per ongeluk net uit geblazen.
  • Tripje naar Guarma toe? xD

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren