1. System Shock 3 is toch nog in ontwikkeling

System Shock 3 is toch nog in ontwikkeling

Een teken van leven

System Shock 3 is toch nog in ontwikkeling, zo heeft OtherSide Entertainment bevestigd.

Dat meldde een werknemer via het officiële forum van de ontwikkelaar. Er was onduidelijkheid over het bestaan van de game, omdat de enige beelden al meer dan een jaar geleden uit zijn gekomen en eerder dit jaar de studio die aan de game werkte mogelijk werd gesloten.

"We werken allemaal vanuit huis nu, net zoals de meesten van jullie", zo leest het bericht van Walter Somol. "Ons nieuwe concept begint vorm te krijgen en we zijn er erg enthousiast over. We hebben een coole en opvallende grafische stijl gekozen en dat en de gameplay begint vorm te krijgen in Unreal Engine 4. Ik weet dat het een tease is, maar ik kan verder echt niets zeggen op dit moment. Hopelijk blijven jullie allemaal veilig en gezond in deze onfortuinlijke tijden. Misschien iets meer gamen dan normaal, dat doe ik in ieder geval wel."

Hoewel dit lijkt te bevestigen dat de studio achter System Shock 3 nog bestaat, is dit toch onwaarschijnlijk. Somol werkt namelijk in het hoofdkantoor van OtherSide in Boston, en niet in de Austin-studio waar System Shock 3 in ontwikkeling was. Mogelijk wordt het spel nu dus in het hoofdkantoor ontwikkeld.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • God zijn dank!

    Gelukkig maar! ik bang dat we geen ss3 krijgen
    Maar dit maak mij dag weer goed!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren