1. Ontwikkelaar geeft uitgebreide update over I Am Jesus Christ

Ontwikkelaar geeft uitgebreide update over I Am Jesus Christ

Er komt een proloog, een demo en een Kickstarter-pagina

SimulaM heeft een uitgebreide video uitgebracht waarin het een update geeft over de staat van hun aankomende game I Am Jesus Christ.

In de video wordt over het afgelopen jaar teruggeblikt. Ook wordt er gemeld dat er een proloog van de game wordt gemaakt die gratis op Steam komt te staan. Op die manier kunnen spelers het spel uitproberen. De proloog moet ergens in juni of juli dit jaar verschijnen. Voor die tijd is het de bedoeling dat er een Kickstarter-pagina van de game live gaat. Ook moet er in april of mei een demo uitkomen van het spel.

De game, waarin spelers in de huid van de Messias kruipen, werd in 2019 al aangekondigd. In I Am Jesus Christ reizen spelers rond als Jezus en bewerkstelligen ze diverse wonderen die ook in de Bijbel voorkomen. Zo wordt een blinde man genezen, zodat hij weer kan zien. Wanneer er een wonder gebeurd, wordt er een foto van gemaakt en in een soort logboek opgeslagen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Och 't verwende zoontje van god moet ook zijn eigen game hebben hoor. Heel boek over hem geschreven, meerdere films over zijn leven gemaakt en nog is het niet genoeg.

  Valt dit onder het genre god-game?
 • @benjaminben

  Ik hoop dat je sarcastisch bent of het als grap bedoelt ofzo, maar ik ben er als christen zijnde wel benieuwd naar als ik eerlijk ben :) Ik hecht veel waarde aan mijn geloof in God, en hoewel er veel films en series zijn over Jezus als Messias, zijn er nog maar weinig games, en ik ben dus erg benieuwd hoe dit spel is.
 • @Edward the Pirate

  Tuurlijk, geloof wat je geloven wilt. Dat is het mooie aan geloven. Iedereen mag overtuigd zijn in hetgeen waar zij de waarheid in zien. Ik zelf geloof dat er iets is, maar niet in de Bijbel en de daarin beschreven god en zijn zoon.

  Voor mensen als jij die veel waarde hechten aan hun geloof is deze game best interessant. Ik daarentegen laat deze fijn langs mij heen gaan ;)

  Wel top dat jij mijn 'grapje' ook neemt voor wat het is ; een grap. Hier kunnen vele gelovigen (en andere mensen die tot welke groep behoren ook) met lange tenen heel wat van leren ;) complimenten.
 • Haha en dan wordt het waarschijnlijk een witte knappe man met golvend donker haar.
  Terwijl hij er uit zou moeten zien als een joodse Palestijn die rond die tijd een donkere huidskleur had en waarschijnlijk ook een niet al te knap uiterlijk.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren