1. Limbo-maker Playdead onthult teaser voor nieuwe game

Limbo-maker Playdead onthult teaser voor nieuwe game

Zoeken werknemers

Ontwikkelaar Playdead heeft een teaser uitgebracht voor haar nog naamloze nieuwe game.

Playdead heeft tot nu toe twee games ontwikkeld: de geprezen Limbo (2010) en Inside (2016). Onlangs maakte Epic Games bekend de games van de Deense ontwikkelaar te gaan uitgeven.

Nu heeft Playdead ede eerste beelden van hun nieuwe project onthuld op Twitter. De trailer duurt vijftien seconden en laat een stilstaand beeld zien van bergachtig gebied met een gestalte van iemand op de achtergrond. De teaser is hieronder te bekijken.

Wanneer de game uitkomt is nog niet bekend. Op het moment is Playdead op zoek naar werknemers om met dit nieuwe project aan de slag te gaan.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Inside was erg tof, met Limbo had ik iets minder. Verrast me een beetje dat ze echt weer voor iets soortgelijks lijken te gaan met hun nieuwe project. Je zou denken dat ze misschien toch willen laten dat ze hun kwaliteiten ook naar iets anders dan een grijze 2d puzzelplatformer kunnen brengen. Dat lijkt mij ook nog interessanter.
  • Laat maar komen, Inside vind ik echt 1 van de beste games die ik de laatste 10 jaar gespeeld heb. Ook kijk ik uit naar Somerville.
  • Super vet want hun games vind ik erg tof.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren