1. Ontwikkelaar probeert tevergeefs Desperados 3 op Switch te krijgen

Ontwikkelaar probeert tevergeefs Desperados 3 op Switch te krijgen

Misschien wanneer er een krachtigere Switch uitkomt

Ontwikkelaar Mimimi Productions heeft geprobeerd Desperados 3 draaiende te krijgen op de Nintendo Switch, maar het is niet gelukt.

Dat laat lead designer Moritz Wagner weten in een interview met GamerHubTV. "We houden enorm van de Switch - zeker onze baas is een groot fan. Maar ik denk niet dat het gaat lukken. We proberen het al geruime tijd." Hij vervolgt: "De game vraagt veel van de hardware - zeker de CPU, dat is al een probleem op de reguliere consoles. Het is soms ongelooflijk, want het is niet bepaald Red Dead of iets soortgelijks."

Wagner concludeert: "Ik denk niet dat het gaat gebeuren. Ik hoop dat het ooit nog gebeurt. We evalueren altijd wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn, maar de game loopt er gewoon niet echt op. Misschien komt er een nieuwe versie van de Switch die krachtiger is - dan kunnen we er weer naar kijken."

Desperados 3 verscheen afgelopen juni op pc, PlayStation 4 en Xbox One.De game is sterk gebaseerd op de eerste game van de franchise Desperados: Wanted Dead or Alive. Elke missie vraagt de speler elk gevecht op tactische wijze onder de schouders te nemen. Hierbij kunnen unieke vaardigheden van personages ingezet worden en slim gebruikgemaakt worden van omgevingen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Hahahahaha wat een gelul. Zou dit soort devs echt sieren om gewoon eens de waarheid te vertellen en te zeggen dat ze gewoon geen zin hebben in het porten en optimizen, of verwachten die investering niet terug te krijgen.
  • @Snuivert Je hoort en ziet vaker dat ports niet altijd goed werken op de switch. Dat heeft niks met lui zijn te maken, maar met capaciteit die je tot je beschikking hebt.
  • Als de developer de capaciteit niet heeft om het voor elkaar te krijgen… Jammer dan.
    Dit type game zou, in mijn ogen, echter niet al te veel problemen moeten opleveren… Maar ja, wie ben ik. :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren