1. Ontwikkelaar Rocksmith bezig met nieuw project

Ontwikkelaar Rocksmith bezig met nieuw project

Laatste dlc Rocksmith komt binnenkort uit

Ubisoft San Francisco, de ontwikkelaar van de muziekgame Rocksmith, gaat aan de slag met een nieuw project. De laatste golf aan dlc voor Rocksmith komt deze week nog uit.

Het is nog niet bekend voor game er bij Ubisoft San Francisco in ontwikkeling is, maar de kans is aanwezig dat ze aan opvolger van Rocksmith werken. Het nieuws kwam naar buiten met een aankondiging dat er na deze week geen nieuwe dlc meer uitkomt voor Rocksmith. Deze week komt er een dlc-pakket uit die nummers van de metalband Opeth aan de game toevoegt. In een verklaring zegt het team dat ze druk bezig zijn met een gloednieuw project. Hoe ver ze daarmee zijn is nog niet bekend.

Rocksmith speel je, in tegenstelling tot Rock Band en Guitar Hero, met een echte gitaar of basgitaar. Met een bijgeleverde kabel is het mogelijk om je instrument direct te verbinden aan de gameconsole of pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Ik vond Rocksmith altijd heel tof. Op de pc kon je ook altijd nog nummers die andere "gemaakt" hadden installeren waardoor je je favoriete nummers kon meespelen. Echt top. Zeker na de aanfluiting die de laatste Guitar hero was.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren