1. Ontwikkelaar Shenmue 3 pakt na E3 'situatie' aan

Ontwikkelaar Shenmue 3 pakt na E3 'situatie' aan

Ze moeten eerst terug op kantoor zijn voor ze hiermee aan de slag kunnen

Ys Net, de ontwikkelaar van Shenmue 3, geeft aan naar fans te luisteren en actie te ondernemen, zodra ze weer terug op kantoor zijn na E3.

Afgelopen week ontstond er een hoop ophef rondom het langverwachte Shenmue-vervolg. De game wordt namelijk eerst een exclusive op de Epic Games Store. Dit was echter niet het enige probleem. Fans die de game namelijk op Steam wilden hebben kregen hun geld ook niet terug.

Shenmue 3

Op dit moment heeft de ontwikkelaar echter in een verklaring aangegeven dat ze dit probleem aan gaan pakken. “We verzoeken onze fans om een beetje geduld te hebben. We zijn op dit moment aanwezig bij E3 en demonstreren de game. We moeten eerst terug zijn op kantoor om dit probleem aan te pakken en samen zullen we een manier vinden om te laten zien dat jullie vertrouwen in ons terecht is”, leest de statement in de laatste Kickstarter-update.

De game werd eerst aangekondigd in 2015 en behaalde via Kickstarter een bedrag van 6.333.295 dollar. In het proces verbrak dit bedrag wereldrecords. Sinds de originele lanceerdatum, die in 2017 was gezet, is het spel al een paar keer verplaatst. Nu staat deze op november 2019.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Ik ben bang dat bij veel backers dit probleem alleen opgelost zal worden door geld terug te geven. Er was ook beloofd om een fysieke PC versie te geven en dat is ook opeens veranderd naar een doosje met een EPIC code erin. Sorry, wees gewoon als bedrijf eerlijk, zeg gewoon dat je het zak met Fortnite geld wou hebben en schijt heb aan alle backers.

    Ik kan de mensen wel begrijpen. De game is meerdere keren uitgesteld en je hebt soort van al je rewards geclaimed en de game staat al maanden op steam. Krijg je dit ook nog is op je dak.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren