1. Ontwikkelaar wil Bugsnax graag naar andere systemen brengen

Ontwikkelaar wil Bugsnax graag naar andere systemen brengen

Vr-ondersteuning is uitgesloten

Bugsnax-ontwikkelaar Young Horses geeft aan de cultgame graag op andere systemen uit te brengen.

Bugsnax verscheen eind vorig jaar op PlayStation 5, PlayStation 4 en Epic Games Store. Young Horses liet onlangs in een Reddit-vragensessie weten het spel ook graag naar andere platforms te brengen.

"We hebben op dit moment geen specifieke plannen, maar we zouden het geweldig vinden om het spel naar andere platforms te brengen", aldus sound designer Seth Parker. Ook programmeur Kevin Geisler beaamt dat.  "We hopen dat we Bugsnax naar andere systemen kunnen brengen, maar we hebben nog niets besloten of aangekondigd."

In de rest van de Reddit AMA meldt de ontwikkelaar onder andere dat het werkt aan meer content voor de game, alsmede patches om bugs op te lossen. Tot slot zijn er geen plannen voor vr-ondersteuning. De complete AMA is hier te bekijken.

In Bugsnax bezoeken spelers een eiland waarop insecten met snacks zijn gecombineerd. Dit unieke concept, gecombineerd met het vrolijke themanummer, heeft van Bugsnax een culthit gemaakt.

bugsnax

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Snap niet waar de obsessie vandaan komt om dit een culthit te noemen. De game is amper gereleased en iedereen bij Gamer moet dit telkens meermaals benadrukken. Is een cult hit niet per definitie een oudere game?

    De omschrijvingen die hier klakkeloos worden neergepend, kan je eigenlijk niet lezen zonder in de lach te schieten.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren