1. Ontwikkelaars Cyberpunk 2077 praten over verbetering ten opzichte van The Witcher 3

Ontwikkelaars Cyberpunk 2077 praten over verbetering ten opzichte van The Witcher 3

Een hele waslijst

Miles Tost en Philipp Weber, twee ontwikkelaars van Cyberpunk 2077, hebben gesproken over de verbeteringen van Cyberpunk 2077 ten opzichte van The Witcher. Dit deden ze in een podcast van het Duitse nieuwsplatform GameStar.

Cyberpunk 2077 komt in september uit op verschillende platformen en is de nieuwste grote game van CD Projekt Red na The Witcher 3. Fans verwachten daarom de nodige verbeteringen bij Cyberpunk 2077. Volgens ontwikkelaars Miles Tost en Philipp Weber is dat ook het geval. In een recente podcast van GameStars zeggen ze dat er de nodige verbeteringen zijn aangebracht in de mechanieken van de game. Zo hebben meer dan duizend NPC's een dagelijkse routine in Cyberpunk 2077. In The Witcher 3 hadden een hoop NPC’s dit ook al, maar niet overal.

De ontwikkelaars gaven ook aan dat de verbeteringen in het leveldesign net zo groot gaan zijn als het verschil tussen The Witcher 2 en The Witcher 3 en dat er drie keer zoveel manieren zijn om missie's te voltooien als in The Witcher 3. Dit hebben ze gedaan door zich af te vragen wat het domste is dat een speler in een bepaalde situatie kan doen, en verzonnen een manier om het mogelijk te maken dat zelfs dié speler het level nog haalt. Een lijst met een volledig overzicht van de verbeteringen is hier te bekijken.

Cyberpunk 2077 komt 17 september uit op dePlayStation 4 en Xbox One. De game komt op een later moment uit op de Xbox Series X en Google Stadia.

Cyberpunk 2077

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Bijzonder benieuwd naar deze game. The Witcher 3 is een dijk van een game en toch een van mijn favorieten games ooit. Hopelijk weten ze minimaal die kwaliteit aan te houden bij CP. Ik hoop van harte dat de firstperson mode geen afbreuk doet aan de ervaring, gezien de thirdperson mode in Witcher 3 juist dat stukje extra sfeer toevoegde.
  • Hopelijk is de combat ivm the Witcher 3 nu ook van hoog niveau. Dat was imo t enigste kleine smetje van die game. Voor de rest volste vertrouwen in dat het een dijk van een game gaat worden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren