1. Borderlands 3 is goud gegaan

Borderlands 3 is goud gegaan

Game verschijnt op 13 september

De ontwikkeling van Borderlands 3 is compleet, aldus ontwikkelaar Gearbox via Twitter.

De studio liet via de tweet weten dat de game 'goud is gegaan', wat betekent dat de ontwikkeling klaar is. Gearbox bedankt iedereen die mee heeft geholpen aan de ontwikkeling.

Borderlands 3 werd eerder dit jaar onthuld en komt op 13 september uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Op pc is de game exclusief voor de Epic Games Store. In de game wil de Calypso-tweeling verschillende groepen van bandieten verenigen, om vervolgens de 'ultieme kracht van de melkweg' te veroveren. Het is de taak van de Vault Hunters om de tweeling tegen te houden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Helemaal goud! Heb er zin in, en de komende tijd goed onderzoek doen naar welk character ik ga kiezen.
  • @Gaaiz
    Heb er ook enorm veel zin in. Voor mij vanaf het begin al duidelijk dat ik voor FL4K the Beastmaster ga. Tweede playthrough waarschijnlijk Zane. De dames spreken me deze keer minder aan, hoewel ik in eerdere delen vaak met een vrouwelijk personage (meestal Siren) speelde.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren