1. Ontwikkeling Cyberpunk 2077 is afgerond

Ontwikkeling Cyberpunk 2077 is afgerond

Versie 1.0, althans

De ontwikkeling van Cyberpunk 2077 is afgerond. Dat meldt ontwikkelaar CD Projekt Red via Twitter.

Het spel is 'gold' gegaan, wat betekent dat versie 1.0 af is en klaar is om op fysieke discs te worden gezet. Dat betekent waarschijnlijk niet dat de ontwikkelaars nu op vakantie kunnen, want meestal is er nog werk aan de winkel voor een eerste patch.

Sterker nog, CD Projekt Red kondigde vorige week nog aan dat crunch de komende tijd verplicht werd voor het ontwikkelteam. Iedereen wordt geacht een werkweek van zes dagen te werken. Volgens studiohoofd Adam Badowski begrijpt de meerderheid van de studio de keuze en wordt iedereen goed gecompenseerd voor de extra moeite.

Cyberpunk 2077 moet op 19 november verschijnen voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Het spel is dan via backward compatibility ook speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Een next-gen update moet op een later moment uitkomen, net zoals een Google Stadia-versie.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

  • Hmm.. wachten op de next-gen versie. Verstandig?
  • @Silverwolf
    Ik ga hem gewoon spelen en dan later mogelijk nog eens met de patch. Goede reden om nog eens te spelen dan.
  • @Silverwolf
    Gewoon PC. Geen gezeik met generaties :P
  • Ik wacht op de series x versie

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren