1. Final Fantasy 7 Remake is goud gegaan

Final Fantasy 7 Remake is goud gegaan

Game komt op 10 april uit op PlayStation 4

Final Fantasy 7 Remake is 'goud gegaan', oftewel de ontwikkeling van de game is zo goed als klaar.

Dat laat regisseur Tetsuya Nomura weten in een interview met het Japanse 4Gamer. Volgens hem hoeven gamers geen vertragingen meer te verwachten, aangezien de ontwikkeling is afgerond. "We hebben wat tijd gehad om de kwaliteit van het eindproduct te verbeteren, en dat is gelukt, dus er is geen uitstel meer."

Final Fantasy 7 Remake had oorspronkelijk vandaag uit moeten komen, maar werd uitgesteld en komt nu op 10 april uit op PlayStation 4. Gisteren is wel een gratis demo beschikbaar gekomen.

Square Enix geeft de klassieke rpg een nieuw jasje met Final Fantasy 7 Remake, maar deze game beslaat alleen het eerste deel van de complete game. Wanneer de volgende delen uitkomen is nog niet bekend.

Final Fantasy 7 Remake

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • demo gespeeld voelde echt weer kippvel bij deze game dit word een pareltje van een game heb indertijd ff7 ook gespeeld en was toen al weggeblazen op mijn p1 maar nu geen woorden meer voor echt geweldig ;)
 • @djodjo

  Ja dat gevoel had ik dus ook, nostalgisch gevoel.
 • Nice!! Zin in! Pure nostalgie die demo.

  Waarom plakken jullie precies dezelfde tekst in berichten op gamer.nl?

  Dan kun je net zo goed 1 site onderhouden😒
 • @TommieNL

  Om die reden ook praktisch gestopt om op beide sites te kijken. Elke keer het idee dat ik dezelfde persoon met exact hetzelfde verhaal opnieuw spreek. Snap sowieso niet hoe beide sites + PU naast elkaar kunnen bestaan. Metname Gamer en Insidegamer lijken uit dezelfde baarmoeder te komen.
 • @benjaminben
  IG zit voor mijn gevoel in maintenance mode en Gamer in mindere mate ook. Ik denk dat ze voor deze kleine moeite van teksten overplakken nog wel wat extra geld mee kunnen pakken uit ads, die ze na samenvoeging zouden mislopen.

  Niet zo gek dat deze sites het minder doen, tegenwoordig is de concurrentie op dit gebied echt moordend. Maar ze hadden er wel meer uit kunnen halen denk ik.
 • Worden alle delen dan los verkocht?
 • @CerandoX.nl

  Ja FF VII remake bestaat uit drie delen en je mag/moet dus drie keer 60 euro ophoesten. Maar…. Dat is imho totaal niet erg want de content die ze er 23 jaar geleden uit moesten laten door de limitaties van de psx, stoppen ze er nu wel in en elk deel ben je 60 of meer uur zoet mee. Het origineel ben je/was ongeveer 80 uur zoet mee.
 • @Meta_coola
  Ik betwijfel of elk deel 60 uur zal duren. Denk eerder aan 20-25 uur of zelfs minder en om eerlijk te zijn zelfs met deze uitstekende kwaliteit vind ik het 180 euro niet waard. Teveel haken en ogen aan op het moment. Speel liever de game in 1 ruk uit.
 • @Meta_coola

  WAT? Mensen klagen over Pokémon SS DLC, terwijl FF7R in 3 delen, voor €60,-(!!) per deel verkocht wordt…!?? Is dit serieus? :'-D
  En 60 uur per deel? Dat wil ik nog weleens zien…

  Niemand, maar dan ook niemand, die alle 3 de delen van deze game voor €60,- p.s. koopt, wil ik nog ooit zien/horen klagen over DLC, o.i.d. van andere games… :'-)
  Een game in delen verkopen vind ik al dubieus, maar dit…
 • @Meta_coola
  Dat is een hoop geld, dan maar wachten op een PC release van een paar euro.
 • is het gewoon waard 3x 60 euro ik heb zelf de duurdere versie besteld omdat ik gewoon dit een van de beste japanse rpgs vind en ik heb er al velen gespeeld ook die niet in nederland zijn verschenen ik hoop alleen dat ze de andere delen wel snellen op de markt brengen ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren