1. Kingdom Hearts 3 is af, nieuwe trailer uitgebracht

Kingdom Hearts 3 is af, nieuwe trailer uitgebracht

Game komt in januari 2019 uit

De ontwikkeling van Kingdom Hearts 3 is afgerond.

Daarnaast werd er ook een nieuwe trailer uitgebracht van de game. De trailer is een uitgebreidere versie van een trailer die in Amerikaanse bioscopen draait. Aangezien het veel wegheeft van een filmtrailer, is dat geen verrassing.

Kingdom Hearts 3 is al jaren in ontwikkeling, maar moet op 29 januari 2019 uitkomen op PlayStation 4 en Xbox One. Net zoals in voorgaande games komen in het spel de werelden van Disney en Square Enix bij elkaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Ik hoop dat straks blijkt dat je deze kan spelen en het verhaal begrijpt, zonder de oude gespeeld te moeten hebben, want t ziet er toch wel leuk uit zo'n feest van herkenning.

  Ik heb de remastered ps4 edition van de oude games, maar daar kwam ik toch echt niet doorheen, het speelde te gedateerd (en zag er ook zo uit) voor mijn gevoel.
 • @naapert

  Zelfs al heb je de vorige games gespeeld dan blijft het verhaal wazig. Het verhaal is echt heel erg moeilijk te volgen.


  Overigens Day One
 • @Meta_coola

  Maar het is wel de moeite ondanks een wazig verhaal? :p
 • @naapert

  Ik zelf vind het persoonlijk zeer zeker de moeite waard.
 • @Meta_coola
  Heb alleen deel 1 gespeeld, maar dat is al heeeeel lang geleden. Het verhaal is voor mij niet zo belangrijk, mede omdat het te ingewikkeld is. Maar deze komt zeker in huis. Weet er iemand of dat er ook Marvel en star wars personages in voorkomen?
 • @CyberFl Die komen er niet voor nee, alleen Disney, Pixar en Final Fantasy. Regisseur Nomura zei in een interview dat Marvel en Star Wars niet oorspronkelijk door Disney gemaakt waren en daarom niet in de game voorkomt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren