1. Details over E3-presentatie van Square Enix bekend

Details over E3-presentatie van Square Enix bekend

Gaat Squenix knallen dit jaar?

Square Enix heeft aangekondigd een speciale videopresentatie uit te zenden tijdens de aankomende E3. Hier worden nieuwe games onthuld en zien we met een beetje geluk meer van Shadow of the Tomb Raider en de eerder aangekondigde Avengers-game.

Dat laat het bedrijf weten met een tweet. De presentatie begint op maandag 11 juni en om 19:00 Nederlandse tijd. In de tweet nodigen zij fans uit om ze te vergezellen "voor een speciale video-presentatie om de spannende toekomst van Square Enix te ontdekken". Ook is er een website online gezet met een timer en antwoorden op veelgestelde vragen. De video-presentatie kan op deze website live en ook achteraf gekeken worden. De presentatie wordt in het Japans en in het Engels uitgezonden.

Welke games Square Enix gaat behandelen, is nog onduidelijk. Op de website zelf staat dat fans moeten wachten en daar 11 juni achter komen. Wel is bekend dat er al enige tijd wordt gewerkt aan een Final Fantasy 7-remake. De uitgever gaat ongetwijfeld meer van Shadow of the Tomb Raider tonen. Ook werkt Marvel samen met Square Enix om een gameserie over de Avengers te maken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Ik hoop dat ze met een Final Fantasy VIII HD remaster komen ( een full Remake is enkel voor in m'n dromen) het blijft imho de beste Final Fantasy ooit gemaakt en ook gelijk de beste game ooit gemaakt er is geen één game die een near perfect score krijgt zoals Final Fantasy VIII dat van mij krijgt (een 9,8)
  • Ik hoop op meer info van kh3… Enige waar ik om geef.
  • Ik wil gewoon tifa's ondergoed stelen in HD.
    (FFVII FTW).

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren