1. 'Op E3 wordt een nieuwe Final Fantasy voor PS5 onthuld'

'Op E3 wordt een nieuwe Final Fantasy voor PS5 onthuld'

Is er naast Final Fantasy 16 nog een game in de maak?

Een insider claimt dat Square Enix tijdens E3 dit jaar nog een Final Fantasy-game die exclusief op PlayStation 5 uitkomt gaat onthullen.

Dat is opvallend, omdat het bedrijf vorig jaar al Final Fantasy 16 aankondigde, dat zover bekend ook exclusief op PlayStation 5 verschijnt. Het gerucht wordt gemeld door 'Navtra', een bezoeker van het ResetEra-forum. Niet alleen heeft hij eerder al correcte informatie gelekt over diverse PlayStation 5-games - waaronder FF16 - hij heeft volgens de moderators van het forum ook bewijs aangeleverd voor dit gerucht.

"Ik denk dat je nog minstens één grote FF-aankondiging kunt verwachten naast updates over al aangekondigde spellen (FF16, Endwalker en Final Fantasy 7 Remake). Het gaat voor Square een fijne E3 worden."

Later meldde hij: "Ik weet niet precies hun exacte E3-schema, maar ik baseer dit op de kennis over welke games ze in ontwikkeling hebben, hoe ver de ontwikkeling gevorderd is en wat hun geplande releasedata zijn. Ik denk dat we twee grote Square Enix-onthullingen krijgen in juni: een exclusieve Final Fantasy voor PS5 en een cross-gen spel van Eidos."

Final Fantasy

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren