1. Op wereldreis in Kingdom Hearts 3

Op wereldreis in Kingdom Hearts 3

Alle Kingdom Hearts 3-werelden in één droomvakantie

Kingdom Hearts 3 is een universum vol pracht, praal en avontuur, waarin je meerdere Disney-werelden moet redden van duistere monsters en ellende. Kingdom Hearts is juist door die Disney-touch voor velen een feest van herkenning. Om je goed voor te bereiden op je Kingdom Hearts 3-wereldtour, bekijken we alvast wat je in elke wereld allemaal kan verwachten. Laten we je gelijk één tip geven: vergeet je camera niet om elk mooi moment vast te leggen.
Kingdom Hearts 3

Twilight Town

Naar verwachting wordt Twilight Town de wereld van vertrek. In Twilight Town kan je nog alle vragen stellen over je aankomende reis door het Kingdom Hearts 3-universum. Twilight Town is een geschikt romantisch stadje om nog even de beentjes te strekken of te genieten van een laatste zonsondergang. Iets wat natuurlijk niet mag ontbreken voordat het grootse avontuur gaat beginnen, is het proeven van het eigen gemaakte blauw zeezout-ijs. Dit wordt namelijk exclusief gemaakt in Twilight Town.

Kingdom Hearts 3

Mount Olympus – Hercules

Tijdens je reis bezoek je onder andere één van de bekendste Disney-werelden uit de Kingdom Hearts franchise: Mount Olympus. De thuishaven van de goden, waaronder Zeus en zijn zoon en halfgod Hercules. In deze historische omgeving lijk je wel in de wolken te zweven, terwijl de overblijfselen van Griekse tempels overal te vinden zijn, klaar voor verdere ontdekking. Wel wordt aangeraden ’s avonds binnen te blijven in verband met hevig onweer en steen-titanen die jou met rotsen willen verpletteren. Denk er dus om dat je altijd een passende Keyblade achter de hand houdt.

Kingdom of Corona – Tangled/Rapunzel

Het koninkrijk van Corona laat je de schoonheid van de natuur zien. De flora en fauna van Corona zijn verreweg de kleurrijkste die je op je pad in Kingdom Hearts 3 gaat tegenkomen. Ook de nabij gelegen stad is prachtig versierd met licht en mooie bloemen en er wordt daar een bijzonder feest gevierd. Tijdens je vakantie in dit prachtige koninkrijk is een bezoekje aan de mysterieuze hoge toren in de bossen van Corona zeker een aanrader. Volgens de legende schijnt er een jong meisje met het langste haar van de wereld in te wonen.

San Fransokyo – Big Hero 6

San Fransokyo is een wereldstad die bekend staat om innovatie. Vele jonge wetenschappers komen hier naartoe om hun eigen creaties te tonen. De stad staat vol met hoge gebouwen en is dankzij de neonlichten altijd kleurrijk. De criminaliteit wordt hier met harde hand aangepakt, aangezien er altijd wel een team vol superhelden klaarstaat om de stad veilig te houden.

Monstropolis - Monsters, Inc

Voordat je deze wereld betreedt, willen we je erop attenderen dat degelijke verkleedkleren in deze stad verplicht zijn om te dragen. Vooral monsterlijke en angstaanjagende kleding doen het goed onder de bevolking. Monstropolis heeft een unieke manier van energiewekking. Wil je hier meer over weten, neem dan eens een kijkje in de plaatselijke fabriek.

Galaxy Toys – Toy Story

Weleens gedroomd over hoe het zou zijn om te leven in Madurodam? In Galaxy Toys kom je daadwerkelijk te weten hoe het is om te leven als speelgoedpop. Dit speelgoedparadijs is geschikt voor jong en oud. Laat het kind in je naar boven komen tijdens een spelletje laser-gamen of bestuur je eigen robot. Word weer volledig kind in de interactieve wereld van Galaxy Toys.

Arendelle – Frozen

In Kingdom Hearts 3 kom je erachter hoe divers elke wereld is, zo ook het koninkrijk en landschap van Arendelle. Dit winterwonderland is ideaal voor de wintersport en sneeuwspelletjes. Arendelle wordt geregeerd door de schuwe koningin Elsa. Ze is vaak alleen te vinden in de besneeuwde bossen of het ijspaleis hoog in de bergen.

Port Royale – Pirates of the Caribbean

Gedurende de reis door Kingdom Hearts 3 wordt ook het avontuur op het water opgezocht. Met echte piraten op een piratenschip wordt dit niet je hedendaagse luxe cruise door de Caribbean. Je kan een tussenstop verwachten bij Port Royal, waar de rum altijd klaarstaat en piratenliederen worden gezongen. Pas wel op voor zakkenrollers en zwarte handel.

100 Acre Wood – Winnie The Pooh

Denk je halverwege je reis, ‘ik ben wel even toe aan een pauze van alle actie en avontuur’, dan doe je er goed aan om het 100 Acre Wood te bezoeken. Een rustig en liefdevol bos, waar je niet alleen vele spelletjes kan spelen, ook een heuse safari staat op het programma. Houd je camera in de hand, want wilde dieren als beren, springende ‘tijgertjes’, oude uilen en kangoeroes kunnen ineens tijdens een rustige boswandeling op je pad komen. Eigen lunch hoeft niet meegenomen te worden, want dit bos staat bekend om haar natuurlijke producten als verse groenten en honing.

Dit zijn de werelden waarvan we zeker weten dat je deze gaat bezoeken tijdens je Kingdom Hearts 3-tour. Houd er rekening mee dat er altijd nog meer werelden op het laatste moment verwacht kunnen worden. Welke werelden hoop jij nog te zien tijdens je reis door Kingdom Hearts 3?

Kingdom Hearts 3 is nu verkrijgbaar voor Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • hoi, ik speel de game nu sinds de 16 januari (release) op de 17e kwam de 1e patch uit. ik ben meteen begonnen in olympus begonnen. heb ik nu het stuk in twighlight gemist?
  • oh mijn god, wat een game is dit….
    heb er nu 10 uur inzitten…. maar bizar, deze game is zo magisch !
    alles klopt gewoon, de verhaallijn, de soundtrack, gameplay, het sfeertje, etc etc etc…
    alles is zo goed…
    prachtige game is dit !

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren