1. Open stress-test voor Pokémon look-a-like Temtem gaat binnenkort van start

Open stress-test voor Pokémon look-a-like Temtem gaat binnenkort van start

Start in januari

De open stress-test van de MMO-game Temtem gaat binnenkort van start, daarmee sluit de alpha-testfase. Gebruikers kunnen zichzelf opgeven voor de open stress-test die in januari plaatsvindt.

Temtem is een MMO-game ontwikkeld door Crema en draait om het vangen van Temtem; wezens die ronddwalen in de wereld van Airborne Archipelago. De volledige ontwikkeling van de game ging van start na een succesvolle Kickstarter-campagne in 2018 en de Early Access-release van de game op Steam staat gepland op 21 januari 2020. Spelers die meedoen aan de stress-test krijgen toegang tot de Early Access.

Het concept lijkt veel overeenkomsten te hebben met de Pokémon-franchise. Zo is het doel van de game om alle Temtem-trainers te verslaan om de beste trainer te worden. Aan het begin van de game krijgt de speler de keuze uit drie Temtem. Tijdens het avontuur moet de speler ook uitkijken voor de vijandige factie, de Clan Belsoto, die iets hebben tegen Temtem en mensen.

De stress test vindt plaats op 11, 17 en 19 januari voor een paar uur. Spelers kunnen zich aanmelden via de Humble-website.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren