1. Openingsscène Final Fantasy 7 Remake onthuld in trailer

Openingsscène Final Fantasy 7 Remake onthuld in trailer

Game komt over twee maanden uit

Er is een nieuwe trailer uitgekomen voor de Final Fantasy 7-remake. In de video is de volledige opening van de game te zien.

Vorige maand kondigde het officiële Final Fantasy 7-remake Twitter-account aan dat de release van de game met een maand was uitgesteld.Nu is er nieuwe trailer uitgekomen en de game ligt dus nog gewoon op schema. De cinematic-trailer van de Final Fantasy 7-remake, toont de opening van de game, deze is in zijn geheel nagemaakt, maar dan met verbeterde graphics en animaties. De volledige nieuwe en oude openingsscénes zijn hieronder te zien.

Final Fantasy 7 Remake komt 10 april uit op de PlayStation 4. De game blijft tot april 2021 exclusief voor de PlayStation.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Final Fantasy is toch die game-serie waar de filmpjes er 70 ziljoen keer zo goed uitzien als het altijd weer tegenvallende speelbare gedeelte van 42 seconden?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren