1. Volledig openingsnummer Kingdom Hearts 3 gelekt

Volledig openingsnummer Kingdom Hearts 3 gelekt

Hikaru Utada en Skrillex komen met 'Face my Fears'

Het volledige openingsnummer van Kingdom Hearts 3, 'Face my Fears', van Hikaru Utada en Skrillex is op verschillende websites gelekt. De officiële release voor het nummer stond eigenlijk gepland op 18 januari, maar is een week te vroeg nu al onder andere te beluisteren via YouTube.

Het nummer is gemaakt door een samenwerking tussen Hikaru Utada - die al sinds 2002 de muziek maakt voor Kingdom Hearts - en artiest Skrillex. In september 2018 werd officieel bekendgemaakt door Disney en Square Enix dat Kingdom Hearts 3 een origineel openingsnummer kreeg. De volledige versie van het openingsnummer van Kingdom Hearts 3, 'Face my Fears' is te vinden via deze link naar YouTube. De officiële release van het nummer is 18 januari.

Kingdom Hearts 3

Tot nu toe heeft Square Enix al eerdere problemen gehad met gelekte content van de Kingdom Hearts 3. Zo is er onder andere een volledige versie van de game online gelekt en zijn er illegale kopieën verkocht. Hierdoor waren er beelden van de game te vinden via sociale media en YouTube. In een reactie waarschuwde Kingdom Hearts-regisseur Tetsuya Nomura dat de fans moesten oppassen voor spoilers van het verhaal. Echter verklaarde Nomura ook dat het officiële einde en speciale afsluiting van de game pas bij de release in de game wordt gestopt om spoilers te voorkomen.

Kingdom Hearts 3 verschijnt op 25 januari voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Man, wat kijk ik uit naar deze game!
  • Sorry, ik vind 't maar bagger. Sanctuary van Kingdom Hearts II vond ik echt een lekker nummer en hoopte op iets vergelijkbaars. Helaas.
  • @Rainking

    Dat mag jij vinden zonder daar sorry voor te zeggen ; )

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren