1. Operation Apocalypse Z voor CoD: Black Ops 4 is gearriveerd

Operation Apocalypse Z voor CoD: Black Ops 4 is gearriveerd

Een nieuw seizoen voor de shooter

Vanaf vanavond is Operation Apocalypse Z voor de PS4-versie van Call of Duty: Black Ops 4 beschikbaar.

Operation Apocalypse Z wordt gezien als een nieuw seizoen voor de game, waarbij er de komende tijd updates voor de multiplayer, Zombies-modus en Blackout verschijnen.

Zombies krijgt een compleet nieuwe campagne in de vorm van Alpha Omega, dat zich afspeelt op een nieuwe versie van de iconische Nuketown-map. De locatie wordt zo'n 400 procent groter dan de originele map.

De multiplayer krijgt drie nieuwe maps: Der Schatten, Remnant en Havana. Ook komt er een nieuwe specialist uit in de vorm van de Reaper. De multiplayer krijgt tevens een nieuwe partygame genaamd Sticks and Stones, waarin alle spelers een explosieve kruisboog, bijl en mes krijgen.

Blackout, de battle royale-modus van Black Ops 4, wordt verdeeld in twee nieuwe versies. Beide versies krijgen een zombie make-over. De tweede map van Blackout krijgt een nachtversie genaamd Alcatraz: Nightfall.

Het Operation Apocalypse Z-seizoen begint op een latere, nog onbekende datum op pc en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Niet helemaal waar het is niet vanaf nu uit pas vanavond rond 18:00 uur of 19:00 uur want bij de operatio die nog gaande is staat er nog 11 uren dan is het voorbij.
    Er is nog geen update voor uitgerolt.
  • @Tepelstreeltje Je hebt gelijk! We hebben het aangepast.
  • @MichelMusters geen probleem wij kunnen allemaal fouten maken!

    Maar (stiekem) verheugde ik me toen ik las dat het al uit was :)
  • De laatste tijd heb ik meer plezier in het spelen van MWR, dan Black Ops 4.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren