1. Operation Grand Heist begint vandaag in PS4-versie CoD: Black Ops 4

Operation Grand Heist begint vandaag in PS4-versie CoD: Black Ops 4

Begint vandaag op PlayStation 4

Het Operation Grand Heist-seizoen voor Call of Duty: Black Ops 4 begint vandaag op PlayStation 4. Er is een eerste trailer voor uitgebracht.

In de trailer worden meer details gegeven over wat Operation Grand Heist precies inhoudt. Vanaf vandaag begint het seizoen op PlaYStation 4 (en later begint het ook op andere platforms) en dagelijks worden er nieuwe elementen aan de game toegevoegd.

Zo verschijnt er vandaag een nieuwe specialist genaamd Outrider, de modus One in the Chamber en twee nieuwe multiplayermaps voor Black Ops Pass-houders. Na verloop van tijd worden ook Standoff en Buried aan Blackout toegevoegd en komen er diverse nieuwe personages en wapens. Onder de trailer is de complete roadmap van het seizoen te bekijken.

Call of Duty: Black Ops 4

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ah yeah. Ben ondertussen al 2 maandjes max level in blackout dus ben er blij mee dat er eindelijk ene prestige mode komt.
  • Opzicht is het cool, maar tegelijkertijd is het ook wel echt een kermis geworden en dat vind ik jammer. Ik hoop dat MWR4 wat serieuzer wordt, hoewel je met een serieuze game tegenwoordig niet zo een grote doelgroep bereikt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren